Koliko časa, da pozabite na njo / njega?

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Zanima me takole, brez ankete:
imate punco / fanta. In se razideta. Simpl as pasulj ...
tongue-1.gif

Koliko časa ste potrebovali, da ste "pozabili" nanjo / nanj? 1 dan, 1 mesec, leto, dve?

Verjetno ne bodo odgovarjali tisti, ki so koga nogirali, a ne?
evil.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
pri nekaterih traja tudi več let. poznam nekaj deklet / žensk , ki ne morejo tipa pozabiti in preboleti tudi več kot deset let
uf-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Po 2 letni zvezi cca. 6 mescov
rolleyes-1.gif
...
Pač, prva `resna` ženska..

Potem je prišla njena kolegica... mmmm
grin1.gif
Mala nimfa... Pr tej sm ugotovu, da sex ni vse.. mora ženska tud kej pameti imet...
Pol je pa zdejšna pršla in za tole nimfo sm rabu kak tedn
sprasujem se.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Zelo različno.

Za prvo sem rabil par tednov (na par mesecev podlage veze)
Druga veza je trajala dobrega pol leta, za prebolet sem rabil pa cca 2 leti
Tretjo sem po 9 mescih "zakona" pozabil v nekaj mesecih
Četrta pa... khm trajala cca pol leta, trenutno sm v procesu prebolevanja, ampak po mesecu in pol morem rečt, da me počas že drugo meso zanima, tako da ni več daleč dan, ko ne bom več na vsake pol ure mislil nanjo
smile-1.gif

V glavnem, ogromno je odvisno od tega, kako se znaš prepričat in si dopovedat določene stvari. Iz lastnih izkušenj pa lahko povem, da najlažje prebolim žensko, če vem, da sem bil okej do nje, in fer in da je blo z moje strani vse korektno. Brez razmišljanja kaj bi lahko spremenil, ker sem ženski dajal vse, kar je bilo v moji moči.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

vse je v tem, kolikokrat se spominjaš na njo, koikokrat vidiš stvari, ki te nekak povezujejo z njo., Prej ko se tega balasta "losaš" prej jo pozabiš...
Je pa lažje reči, kot narediti.
Sam se bil vedno, vedno mnenja....enkrat narazen, ni več poti nazaj, ker prej ali slej spet poči. Tko da sem sam bivše prebolil praktično v parih dnevih.
Žensk je ko listja, da bi se zaradi ene sekiral(preboleval) tko kot eni pravjo pol leta(??!!) WTF!
škoda časa!!
Sedaj sem našel, sva se našla dva istega kalibra in to je to in to bo za vedno, ker je moj dvojček, po karakterju, veseli naju iste stvari, kuha dobro, ne teži če prdnem....
grin1.gif

lp

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Nikoli več kot 10-15 minut.
Toliko, da sem si priklical vse njene bedarije, afnarije, slabe lastnosti itd pred oči in si rekel "prokleta [censored] zmešana" si oddahnil ob misli, kake koze sem se losal in vedro nadaljeval iskanje prave.
cool-1.gif

Bab je kot listja in trave, zakaj bi se obremenjeval in si grenil življenje?

Seveda velja tudi vice versa ("decov je kot listja in trave, zakaj bi se obremenjevala in si grenila življenje?")
pozdrav.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Prva, mladostna ljubezen (brez odnosa) 2 leti, kasneje pa v stilu prejšnjega posta oz. sem se enkrat nekaj mesecev trudil na ful, da je baba sploh šla
13.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
hm zdle je šlo kr hitr skor(okej dokler se gospoda ne spomnejo poklica in se mi zahvalt, da sem bla taka 'pujsa'), ampak tuki ma verjetno velik vpliv, da sem js rekla adijo
po taprbem(3 leta veza) se mi pa še zdej kolca

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
pikica, nekak mi pri tebi nekaj ne gre skupaj....deluješ fajna deklina, sam " I love being a bitch ", kot rečen, mi ne gre skupaj.
grin1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
jah to so stari cajti
smile-1.gif

@stieber: nja, nekak tk
smile-1.gif

edit: mal popravla svoj 'izgled'

Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
sej to je blo mišljeno
grin1.gif
ja na več stvari lahko tam vprašaš, koliko časa....

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
sej to je blo mišljeno
grin1.gif
ja na več stvari lahko tam vprašaš, koliko časa....

Mišljena je bila kot okrajšava stavka Koliko časa, da pozabite njo ali njega. Vprašanje koliko časa se je torej nanašalo na drugi del stavka. Bomo vidli sem napisal zato, ker nisem samski in verjetno bo enkrat prišlo do tega da bom moral preboleti.
A zastopiš sedaj ali morem še v powerpointu razložit?

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
če bi lahko, bi mela power point pa še strokovno razlago v matematičem zapisu v excellu, ker sem pač zabita, pa ne razumem...
ker tle je govora v kolkem cajtu se je bivše preboleval...edin če nimaš nobene bivše...vsa čast potem

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Na hitr:
1. tri mesce
2. eno minuto

Zdej pa nehi 'pikirat' v vsako objavo

Nazadnje urejeno:

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Nikoli več kot 10-15 minut.
Toliko, da sem si priklical vse njene bedarije, afnarije, slabe lastnosti itd pred oči in si rekel "prokleta [censored] zmešana" si oddahnil ob misli, kake koze sem se losal in vedro nadaljeval iskanje prave.
cool-1.gif

Bab je kot listja in trave, zakaj bi se obremenjeval in si grenil življenje?

Seveda velja tudi vice versa ("decov je kot listja in trave, zakaj bi se obremenjevala in si grenila življenje?")
pozdrav.gif

Ti si že imel žensko ?