Koliko bi dali za letno vinjeto?

Koliko bi dali za letno vinjeto

• Skupaj glasov
    119

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
hmmm

ko še ni bilo vinjet sem se po avtocesti peljal parkrat mogoče na morje...torej 20-30€ letno + uporaba obvoznice, ki je bila brezplačna.

Sedaj je vinjeta bila 55€ sem nekako sprejel....sem računal 20-30€ + na avtocesto zavijem zdaj še kdaj več kot prej nebi....nekako se pokrije.

95€ bi bila za mojo uporabo že malo draga oz. če obvoznica nebi spadala pod območje uporabe vinjet je verjetno ne bi kupil...tako se bom moral pomojem sprijazniti z zneskom.

jebat ga.....subvencioniram nekatere npr. kakšnim privatnikom po možnosti dostavljalcem/monterjem ipd. ki so bili vsakodnevno na avtocesti se ob znesku vinjete 95€ prikaže samo nasmešek na obraz.....verjetno bi bilo enako če bi bila vinjeta 200€, ali celo 300€....ker bi prihranili na celi črti.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
hmmm

ko še ni bilo vinjet sem se po avtocesti peljal parkrat mogoče na morje...torej 20-30€ letno + uporaba obvoznice, ki je bila brezplačna.

Sedaj je vinjeta bila 55€ sem nekako sprejel....sem računal 20-30€ + na avtocesto zavijem zdaj še kdaj več kot prej nebi....nekako se pokrije.

95€ bi bila za mojo uporabo že malo draga oz. če obvoznica nebi spadala pod območje uporabe vinjet je verjetno ne bi kupil...tako se bom moral pomojem sprijazniti z zneskom.

jebat ga.....subvencioniram nekatere npr. kakšnim privatnikom po možnosti dostavljalcem/monterjem ipd. ki so bili vsakodnevno na avtocesti se ob znesku vinjete 95€ prikaže samo nasmešek na obraz.....verjetno bi bilo enako če bi bila vinjeta 200€, ali celo 300€....ker bi prihranili na celi črti.

Sva že 2.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
jaz vem za en biznis
grims-1.gif

kot je meni to znano tega še v Sloveniji ni, oz. so podobni sistemi
tongue-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
daj na ZS, bo več nama ostalo
wink-1.gif

Infernus: močno dvomim da vas je takih 200+ tisoč v slo. Zdaj pa računaj koliko bi dobili od vas...
Prednost bi bila edino ta, da bi imeli prazne AC in bi se lahko taki srečneži hitro preganjali po AC. edina skrb bi jim bila tovornjaki, ki jih je preveč na SLO AC.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
ksz...

Meni se letna vinjeta splača tudi če bi bila cena nad 300eur... :]
Meni se pa po 55€ ne izplača in jo tud nisem kupil. Tistih nekajkrat, kot sem se prej peljal po avtocesti pa zdej naredim po lokalnih.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.283
4.107
113
Mater od kar so vinjete se ne morem več naganjat po AC. Še dobro da na grem večkrat v Lepo njihovo in pol pa lahko leti...

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Privoščiš si lahko dva avtomobila (enega za na šiht, drugega za "v lajf") in potem nimaš 100 EUR za vinjeto?
confused-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Vinjete bi morale bit za tiste fizične osebe, ki imajo več avtov, prenosljive iz enega avta v drugega. Saj se ne moreš peljat v dveh, treh ali več avtih hkrtai.
Tega ne boš doživel......

gardelin

Pripravnik
12. mar 2009
219
0
16
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Privoščiš si lahko dva avtomobila (enega za na šiht, drugega za "v lajf") in potem nimaš 100 EUR za vinjeto?
confused-1.gif

Ne gre za 100 EUR, imam, ne skrbi, moti me sistem:poberi tam, kjer lahko.press
Koliko avtov imam, tu ne igra vloge.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Prenosljive tablice, se pravi plačaš zavarovanje za najdražji avto, potem pa tablice prenašaš tudi na drugi avto, tretji, pač odvisno s čim se pelješ. Pa imaš eno limo, enega terenca in enega oldija. Voziš se tako ali tako lahko samo z enim. In isto z vinjeto. Kupiš eno, prenosno in jo imaš v tistem avtu, s katerim se peljaš. Samo to bi bila izguba denarja za naše požrešneže in zato je to znanstvena fantastika.