Kolesarstvo 25

mistique

Guru
16. jun 2009
14.466
2.252
113
Emona / Carnium
1744561991638.png

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.629
1.199
113
Hja, to je Paris-Roubaix. Škoda tistega ovinka... Škoda, da je Pogi malce prezgodaj izgubil pomočnike... Sem sicer mislil, da bo potem MVDP bolj "lagano" pripeljal v cilj, a je bil skurjen... Ostal je brez radijske povezave in ni vedel koliko je Pogi zadaj. In ni upal niti malo popustiti... Pogi je pokazal, da se lahko kosa! Brez tistega ovinka in glede na to kako je bil MVDP skurjen na koncu... Verjamem, da bo še poizkušal... Sicer sem dobil filing, da si je malo hrbet zjebal, glede na to kako je potem poplesaval in iskal gladkejše linije... Pa spodaj na fajfi se je zelo malo držal. Je pa ostale "velikane" suvereno premagal... :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in Rikolus

kajn

Guru
5. okt 2007
2.906
1.747
113
Iskajoč brata
ufff.... včeraj je pa tisti trenutek: Kaj bi bilo, če ne bi bilo padca... koliko moči je še kdo imel? na koncu sta oba izgledala čisto izmučena....

Drugače pa kapo dol, super dirka, bravo Pogi, res nor rezultat za prvič na dirki.... škoda, ker je bil res blizu, drugo leto bo lahko čisto druga dirka.... dež in je popolnoma druga dirka :)

Dobre se tepeta, ne dasta dihat eden drugemu.... :cheer: Če ni bi bilo Van der Poola, bi imel že 3 spomenike letos.... ali obratno, če ne bi bilo Pogija, bi jih on imel 3.

• Všeč mi je
Reactions: Rikolus in aljoman