Zakaj Roglič tolikokrat pade? Ne mi rečt da je to samo zato,ker je kasneje začel v kolesarstvu. Včasih zgleda, kot da mu koncentracija pade. Pa ko gledaš na TV se ostali lepo postavijo,ko so v skupini, Primož pa mal drugače.
Točno zato. Enostavno nima instinkta ki ga očitno mulci pridobijo usput. Rajš ti ne govorim kokrat so tamali na tleh. Zdej je že tko, da ko je klic padl smo spet, če stoji pokonc sam še kolo gledaš pa eure seštevaš k jih bo treba na servisu dat. Koža sploh je šteje več. Jeben šport.Zakaj Roglič tolikokrat pade? Ne mi rečt da je to samo zato,ker je kasneje začel v kolesarstvu. Včasih zgleda, kot da mu koncentracija pade. Pa ko gledaš na TV se ostali lepo postavijo,ko so v skupini, Primož pa mal drugače.
Tole je pa kar udarec za ekipo, sploh ker je bil planiran za pomočnika na tdf.Primožev kolega Lennard Kämna pa danes udeležen v prometni nesreči na treningu na Tenerifu... Upam, da nič hujšega.
japZakaj Roglič tolikokrat pade? Ne mi rečt da je to samo zato,ker je kasneje začel v kolesarstvu. Včasih zgleda, kot da mu koncentracija pade. Pa ko gledaš na TV se ostali lepo postavijo,ko so v skupini, Primož pa mal drugače.