Kolesarstvo 2020

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Cist realno je povedal, Primoz je popustil proti koncu tritednske dirke... Ker ekipa ni stala za njim... Sedaj to izgleda popolnoma drugace.
Kar se pa izgleda tice, ne more izgledati vsak kot mongol na kawasakiju...
Kje in kdaj je popustil? Na Giru? Že vrabci čivkajo, da je bil na Giru bolan. Se pa lahko zgodi marsikaj in čaka jih še kar lep del ceste za odmučit.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.483
5.023
113
Poročanja naših medijev ne gre jemati resno. Jasno je, da so gotovo izjave vzete iz konteksta. Kot zmeraj. Ampak brez tega ne bi bilo bombastičnega sporočila. Brez konteksta pa je težko razumeti, kaj je govorec v resnici hotel sporočiti.
Za zmago morata 100 % funkcionirati tako Roglič kot večji del ekipe. Brez tega žal ne gre.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Danes bo pokalo, ne vem zakaj jumbo nima nobenega v pobegu, ostali so vsi pokriti ... upam, da se ne maščuje.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
defekt.jpg

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.709
1.059
113
Res je vesolc... zgleda pa k da se zeza, mal tko se pele z biciklom k da nima kej druzga za pocet. Prsu direkt na zadnji dve minuti, prvo pomislu da sta spet pobegnila :) Anyway, ti nasi pobi so magic! Gogi, Luka, tamau in Rogla! Uzitek jih je gledat.

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.060
4.260
113
Zaenkrat še ne more parirati Rogliču. Roglič je fenomenalen. Res pa je razlika minimalna.

Pogi je imel kup defektov (skor na vsaki etapi) in smole, Rogla še nobene. Da ne omenjam fenomenalne timske ekipe TJV. Če bi ble razmere enake, v tvojo trditev nebi bil tako prepričan.

Je pa dejstvo da ima TJV dodelano taktiko in močno ekipo. Pogi žal ne. Če sem iskren je zato Pogi pokazal več kot Rogla. Še enkrat tamal je imel skor na vsaki etapi defekt, imel je padec...... Pa še ekipa ni tako suverena kot pri TJV.

Moramo pa tudi priznati, da je Rogla prišel na Tour poškodovan. Tako da ima do danes res srečo, da gre vse po planu. Za oba se bojim spustov v Alpah. Sploh če bo kakšen moker teren. Pogi je včeraj vozil z najvišjo hitrostjo po klancu med vsemi. Mislim, da blizu 90... Tuki gre hitr kej narobe.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Pozabljate da Rogla vozi na rumeno majico v Parizu... ali mislite, da bo kar vsako etapo skakal kot nor... mene prav fascinira kako preudarno vozi...
Pogi je pa mlad.... njemu pa ne ostane kaj drugega, kot da napada...

CAR-ja sta!!

• Všeč mi je
Reactions: novaa in 8888