Kolesarji ....

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Citat:
Uporabnik Primzi pravi:
Avian, ce naredis 1000 km na leto, to se ne pomeni, da jih naredis veliko.

Kolesarska sezona traja 8 mesecev na leto, nekdo ki zivi v Sp. Siski in dela v centru, ter se s kolesom vozi v sluzbo jih samo s tem naredi 1000 - 2000.

Je pa res, da je v Sloveniji premalo kolesarkih stez, in da bi se lahko zgledovali po drugih drzavah, kjer je povracilo za porabo cest bistveno vec kot v Sloveniji in bi lahko zato tudi vec kolesarksih stez zgradili.

LP P

Glej ravno v temu je tu catch. Na tej razdalji JE UREJENA kolesarska za moje pojme ODLIČNO amapk fora je, da se idioti vozijo še vedno po cesti
bonk.gif
Problem je da je zaradi urejene kolesarske zožana cesta in, da se je na tem delu nemogoče varno umikat, ti takle kolesar naredi štalo na cesti.

Drugače pa mi je jasno, idioti so povsod, na kolesu, peš, na motorjih in seveda avtomobilistih. Glede slednjih pa kako oni pazijo na kolesarje ... mene je [censored] skor zbiu, ker ni gledal (sam sm bil pozorn nanj in se tudi ustavil) toda ker se je očitno me ustrašil se je dec ustavil na cest (ni pogledal v ogledalo, ker če bi ... zveste v nadaljevanju) in stop iz avtomobila do mene in me začne napizdevat kt malega pokovca. Sam sem ga samo debelo gledal, češ kaj ti ni jasno [censored], ti si zaj... ne jest. No, ko se je obrnil k avtomobilu je opazil, da sta za njim ga mirno opazovala 2 policaja z spuščenimi šipami :D policaj se je obrnil k meni pa mi je rekel, da je vse videl in pa da se naj gospod mirno varno parkira nekam, da se imajo malo za pogovorit :D

lp Avi

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
mater kera kura, kukr da je promet povečan in gost zarad kolesarjev
bonk.gif
verjamem pa da te iritira ko mimo tebe pride nona na kolesu in doma že spije kufetek ko se ti še kr prekladaš u tisti tvoji plehnati gajbi 500 metrov naprej. pejt raj enkrat ne kolo, no,al pa raj ne, kure pa kolo ne grejo skup

Kva bluziš...ni gost promet zaradi kolesarjev, ampak se kolesarji radi rekreirajo ob najbolj gostem prometu (torej konicah, ko se hodi v službo ali domov). Sicer pa se sama vozim do obronka Ljubljane, potem grem pa na trolo...sam tolk.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
Verjetno se rekreirajo takrat ko imajo čas, se ti ne zdi?
crazy1.gif

Tudi sam sem v službi do treh, potem pa hitro domov in na kolo. Po tvoje naj bi šel domov, pojedel kosilo in šel na kolo ob sedmih?

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
torej če promet ni gost zarad kolesarjev kaj za enga kurca te pol mot, kdaj se kdo s kolesom voz?
bonk.gif
brihtna si do dile, če pa avtomatsko ko kerga vidš bremzaš do onemoglosti in nucaš nadaljne tri ure da ga obvoziš je pa vzrok u tvojih velešoferskih izkušnah, ne pa v kolesarjih

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Saj verjetno obstaja še kakšen višji nivo komunikacije, če ti nekdo stopi na rep no.
rolleyes-1.gif

Po moje je tudi vse odvisno od ljudi. Nekateri se pač ne znajdejo niti peš, kaj šele s kolesom ali avtom. Po večini zaradi tega, ker se jim je uspelo prepričati, da so sami na svetu/cesti in potem mirno sanjajo kamorkoli že grejo. Lahko jim je pa tudi všeč, da se nekdo ukvarja z njimi (na tisto foro, da so mu morali meso privezat za vrat, da se je vsaj pes z njim igral
evil.gif
).

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
klasično babje razmišlanje ko kakšno manj načičkano besedo vzamejo kot znak nepotešenosti. sorry, ne funkcioniram kot baba, kej več pa glede tega teb lih ne bi razlagal. glede repa se pa tut sam smejim,kaj bi druzga. kura bo zdej govorila kdaj bo kdo na cesti,dejdej

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
klasično babje razmišlanje ko kakšno manj načičkano besedo vzamejo kot znak nepotešenosti. sorry, ne funkcioniram kot baba, kej več pa glede tega teb lih ne bi razlagal. glede repa se pa tut sam smejim,kaj bi druzga. kura bo zdej govorila kdaj bo kdo na cesti,dejdej

Nekdo je pa hudkan.
evil.gif

Kar se pa kolesarjev tiče, so pa en težaven del prometa. Na delih, kjer ni kolesarske steze + steze za pešce, jim ni odveč te povozit, če si jim v napoto. Kombinacija LPP postaje in odsotnost kolesarske steze je pa sploh super prostorska rešitev naših vrlih urbanistov al koga že.
bonk.gif

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
nimam pojma kako si ugotovila da so "situacije" zarad mene. a k sem pikpoki zarad nejnih bisernih komentarjev reku da je kura?
redface-1.gif
jest ne krivim kolesarjev za gužve niti jih ne pošiljam na cesto ob polnoči da me naujo kej motil. isto vela za peščce in voznike drugih vozil. se pa ne čudim, da je čudno v prometu zarad takih kt je recmo pikapoka, počas bo pa spisek zgleda treba podalšat za kako kuro al pa dve.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:

Podati se na cesto v prometni konici s kolesom, ni ravno dokaz inteligence. Enakovrednost po zakonu gor ali dol.
Jaz za take naduvane cestne ovire na recimo Nemški cesti uporabim pranje šipe
evil.gif

JEst pa šobe ne morem tolk zavrtet da bi lahk to delal...
frown-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
nimam pojma kako si ugotovila da so "situacije" zarad mene. a k sem pikpoki zarad nejnih bisernih komentarjev reku da je kura?
redface-1.gif
jest ne krivim kolesarjev za gužve niti jih ne pošiljam na cesto ob polnoči da me naujo kej motil. isto vela za peščce in voznike drugih vozil. se pa ne čudim, da je čudno v prometu zarad takih kt je recmo pikapoka, počas bo pa spisek zgleda treba podalšat za kako kuro al pa dve.

Nikamor jih ne podim. Rekla sem samo, da lahko ob prometnih konicah izberejo manj prometne lokacije za rekretivno kolesarjenje. Ne pa po glavni cesti, kjer se valijo kolone avtomobilov domov. Koookodaak...
rolleyes-1.gif

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
pa si ti izberi manj prometno cesto, pomoje te na isto lokacijo pripeljeta najmanj dve cesti. al zakaj točno morš it po uni, k je kao polna avtov in tumpastih rekreativnih kolesarjev, keri se nej podijo po drugi cesti? no da slišmo, pa na destinacijo ne pozab
rolleyes-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
če boš takele zganju, te sigurn nobena ne bo zadovoljila.

Hmmmm....tudi sama sem v mislih tako reagirala na post pikepoke, ampak ona skoz govori o rekreativnem kolesarjenju, morda s tem cilja na ljudi, ki so na takih kolesih, ker vemo, da se vidi razlika v kolesu nekoga, ki se rekreira ali pa pelje v službo/iz službe.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ja viš no, sem sam čakal da boš še ti kako brihtno prtaknila.
cheer.gif

in sevede tut zdej še ne vem, kaj za kurca jo briga, ke in kdaj se rekreativni kolesarji vozjo? zate ne vem, sam eni se tut v službo pelejo na kolesih za neki jurjev ker grejo pol pač naprej se rekreirat. in zdej tuki vidm da je to maldane smrtni greh,k takrat so na terenu raznorazne kure k jih teli iz bogve kerga razloga tko motjo in jih pošila na druge ceste. nadkura?