Kolesarji

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
To je zgleda posebna kasta ljudi. Koliko se jih vozi ponoči po mestu brez luči, to ni normalno. In to po cesti. Po možnosti enosmerni, v nasprotno smer se ti pripelje.

Gamad, potem pa ga kdo rukne, pa bi takoj tožili, pa ne vem kaj vse.

Kdaj bo policija začela malo kaznovat te nočne kolesarje brez luči?

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Smo posebna kasta ljudi. Kot gamad, ki vozi v napačno smer po ac, pijani za volanom, prehiteva v škarje,.....

Ne skrbi. Policija in redarstvo lovi kolesarje, ki vozijo v napačno smer z večjo vnemo kot avtomobile, ki vozijo v napačno smer.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Po možnosti enosmerni, v nasprotno smer se ti pripelje.

Jaz te vidim, ti me ne.

gverila.press
grin1.gif

krko

Guru
5. sep 2010
2.788
1.475
113
Kaj pa to, ko dve vozili vozita tebi nasproti, preglednost odlična (dan, sonce,...) in gre baba neumna prehitevat pred seboj vozečega
shocked-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
To je zgleda posebna kasta ljudi. Koliko se jih vozi ponoči po mestu brez luči, to ni normalno. In to po cesti. Po možnosti enosmerni, v nasprotno smer se ti pripelje.

Tebi gre pa veliko ljudi na živce, ne? Ljubljančani, zaljubljeni pari, kolesarji....

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Tebi gre pa veliko ljudi na živce, ne? Ljubljančani, zaljubljeni pari, kolesarji....

Najbl gre pa sam sebi na živce. Pol pa stresa ves gnev na ostale.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
ceprov so kolesarji zadnje cajte v lj ratal res objestni... vec al manj se furam okol na longboardu, po pravilih (po plocniku) in sm v roku enga tedna dvakrat fasu balanco v hrbet, kljub temu da je zravn siroka kolesarska steza (celovska pr kino siski)

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
ceprov so kolesarji zadnje cajte v lj ratal res objestni... vec al manj se furam okol na longboardu, po pravilih (po plocniku) in sm v roku enga tedna dvakrat fasu balanco v hrbet, kljub temu da je zravn siroka kolesarska steza (celovska pr kino siski)

Sam sem se pred tremi leti odločil da bom kolesaril po pravilih in zgledam kot največji bedak, ko čakam na rdeči luči, vsi ostali pa mimo in podobne bedarije (vožnja v napačno stran, prečkanje ceste v napačno stran, vožnja brez luči, vožnja vštric,...). Kultura je res na psu. Fascinantno mi je pa najbolj to, da se kekci ne zavedajo da so najbolj ogroženi s tem ravno oni.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Menda mu samo geji ne grejo na živce ... ker mu ne hodijo "v zelje" - kao
Ker še v to nisem več prepričan. Bo treba Štiberja vprašat, če kaj več ve ...
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.251
9.884
113
Na obeh straneh bi bilo treba delat:
Tri metre je OK (3 m = OK)
Žal tako pri voznikih kot kolesarjih obstajajo debili... Zadnjič je šel šlepar mimo mene 20 cm proč od mene, s tem, da sem bil sam popolnoma na robu vozišča, malo naprej pa ravnina in prosto. Po drugi strani me je pa en šlepar čakal 2 ovinka, da je bilo prosto in je potem šel mimo, ko sem mu z roko nakazal, da naj gre. Nimaš kaj, nekateri kolesarji pa tudi. Recimo 2 vzporedno, to mi nikoli ni jasno kak bedak moraš bit, da zavedno tvegaš svoje življenje.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Kaj pa to, ko dve vozili vozita tebi nasproti, preglednost odlična (dan, sonce,...) in gre baba neumna prehitevat pred seboj vozečega
shocked-1.gif

Ker te ni videla. Tudi zato, ker nimaš luči tudi podnevi ...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.019
1.932
113
jaz sem sam kolesar pa moram rect da eni pa so res debili. Po mojih iskusnjah so dalec najvecji bedaki specialkarji. Po 4 pasovnicah suvereno vozijo 2 v stric, zraven je seveda kolesarska steza, rdece luci so za okras, vcasih cela grupa skupaj zavzeme pas, ti pa se yebi zadaj.
Pol pa mas se take majstre kot jih opankic opisuje, to so pa mestni posebnezi. 2 dni nazaj sem enega takega srecal na poniju na hitri cesti skozi MB. to pa moras bit konkretno moten.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ksz

Kolesa na cestah bi morali prepovedati... To je športni pripomoček, tako kot žoga in nima kaj početi na cesti.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ksz

Kolesa na cestah bi morali prepovedati... To je športni pripomoček, tako kot žoga in nima kaj početi na cesti.

Vozila,ki gredo vec kot 50km/h bi morali na cesti prepovedati. To so dirkalniki in nimajo kj poceti na cesti.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Regionalne cseste imajo omejitev večinoma na 90km/h, tako da pišeš neumnosti.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Zadnjič sem šel v tolmin s kolesom, to norci 100 vozijo 20 cm od tebe. (pa sem 20cm od robu vozil)

Samo streljal bi.
bonk.gif

Npr. Žirovci, ko sem peljal po relativno široki cesti z osilnice proti žirem so pa večinoma čist lepo čakali, da se je ravnina naredila, da so prehitel. Pa mislim, da je bilo dovolj prostora da bi se dalo že prej prehitet.

Mah se takoj vidi, kje je ciganski narod po sloveniji.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Kolesarji se vozijo po cesti, če bi se 1 meter od roba sploh ne bi bilo težav.