no, ampak motoristi ne ovirajo prometa, dokler za razlima...
Sicer pa nimamo kej, pač v demokraciji smo, vsak lahko počne kar mu paše, in tud kolesarji imajo vso pravico kolesarit po cesti. Po mojih izkušnjah ni tok problem na lokalnih cestah, kjer lepo goni svojih 40, pač ga prehitiš ob priliki in greš naprej. Men se edino zasmili, ko pritisnem gas ko ga prehitevam, in on vdihne vse tiste saje... Tud skupine me ne motijo, pač jih prehitiš kot vsak traktor ali drugo počasno vozilo...
Hočem rečt, da je problem v mestih in obmestnih cestah, kjer so res razni rekreativci in družinice... Pa tud z njimi še nisem mel problemov, pač je treba bit malo bolj previden, ker 6-letnik res malo vijuga in nikol ne veš kdaj bo zapleljal na bankino in se zložil. morem rečt edino, da so to starši zelo neodgovorni. Pa tud ne moti me kolesar k pelje skozi mesto po voznem pasu, ker ga čist razumem, da ga na kolesarski čist preruka, ker je vsakih 20m uvoz... itak so pa ponavadi hitrejši kot cela kolona k se vali skozi mesto
Skratka men grejo najbl na živce kolesarji, k grejo čez križišče, pa ne pogledajo levo, če jih je zavijajoči sploh opazil. In pol maha in ne vem kaj vse... Sej lahko maha pa se *****, sam kolen, ramo in glavo bo mel pa on sfukano, ko se bo parkiral enemu na haubo.
To mi ni jasno - vejo da so najbl ranljivi, a obnašajo se kot da so nedotakljivi.