Kolesarjenje

Kolesarim

• Skupaj glasov
    58

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
bonk.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Ni ga lepšga, kot kolesar ali roler z mp3-jem na ušesih.....
crazy1.gif

kaj te to moti
confused-1.gif

previden sem enako ali še bolj, ker se zavedam, da ne slišim vsega in zato še bolj gledam okol sebe. ne vozim po kolesarskih (ker je makadm bolj urejen) in tako ne oviram hitrejših. če pa kero preslišimi k mi zažvižga kaj pa čmo, nej se potrudi pa me dohiti
grims-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Saj vem, da ste vsi previdni.

Jeb.a je samo v tem, da jaz pa kar naprej naletim na osebke, ki so vozijo sredi ceste in jim nekak ne pade na pamet, da morebiti taisto cesto uporabljajo tudi drugi (vidi nič, sliši itak nič, ker ima ušesa vsa zamašena z nekim ferštekarajem,...).

Po mojem mnenju ni pretirano varno, da se odpoveduješ slušnim signalom v prometu.
Ker obstajajo tudi živčni vozniki, ki se potem zanalašč zapeljejo tik poleg tebe.

Pač moje mnenje.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če se ti rata po naših cestah s koelsom vozit tist 1meter (toliko je po predpisih za kolesarja, vsaj blo ko sem jst izpit delu
wink-1.gif
) ali še manj od roba svaka ti čast. se sam zlo trudim čim bolj ob robu vozit sam velikokrat enostavno ne gre, ker je cesta tako slaba, da je še makadam lepši. kolesarske steze so pa za stare mame ko grejo v trgovino da ne ogrožajo pešcev na pločniku.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
S tem se seveda strinjam.
Saj glih zato je šit, če ne slišiš. Ko se voziš tko na sredi.

Sej mogoče imam pa samo jest te probleme...
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ma ne sej vem, da je tečno za kolesarjem vozt, sploh če te ne šmirgla ko mu mal namigneš. ziher nimaš sam ti te smole:)