Kolegica ima resne tezave

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
gatto je pervert, to se mi je vedno zdelo
grin1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Rešitev je enostavna...druga cifra, drug msn naslov...

To niti ni tako enostavna rešitev,...sama sem tudi 2x menjala cifro, zdaj tega ne bi naredila več,...zakaj bi si jaz nakopala probleme zaradi enega psihota,...že 5 let imam zdaj isto cifro, in če jo zamenjaš je težko spet vsem, ki jo imajo, sporočit kje te najdejo,...da za kake uradne zadeve ne govorim
bonk.gif
Vsak ima kako šibko točko in ga udariš nazaj, tam kjer ga najbolj boli,...preverjeno kmalu odneha....

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ej grisbi, kaj si tolk iskana ..saj te zastopim..te diablo hoče met, jst ist itak seveda pod krinko...zdaj prepusti se toku življenja , potem boš pa vidla kaj bo ..ej , glavno de smo še mladi
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ne, sploh ne,...samo nekateri ne razumejo besede ne,..žal....

Toku življenja sem se pa že naučila prepuščat,...čist hudo
cheer.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Evo ravno sem se primajal domov!
smile-1.gif

No vglavnem, da se vrnem k temi! Sedima z eno bejbiko v avtu lubček sem lubček tja nakar ji začne en model neke težit po tel., katerega je že odj... pred enim letom! Pa jaz nevem kaj folku dela, da če vidi da ga nehče nonstop na ignor meče pa, da se nočez njim menit še manj pa dobivat...... V čem je poanta, da nekomu neumorno težiš, ko te ta vedno znova meče na ignor??
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Rešitev je enostavna...druga cifra, drug msn naslov...

To niti ni tako enostavna rešitev,...sama sem tudi 2x menjala cifro, zdaj tega ne bi naredila več,...zakaj bi si jaz nakopala probleme zaradi enega psihota,...že 5 let imam zdaj isto cifro, in če jo zamenjaš je težko spet vsem, ki jo imajo, sporočit kje te najdejo,...da za kake uradne zadeve ne govorim
bonk.gif
Vsak ima kako šibko točko in ga udariš nazaj, tam kjer ga najbolj boli,...preverjeno kmalu odneha....

ja samo če bi takrat vedla kera je njegova šibka točka...pri men majo zdej eno cifro skor usi, drugo pa recimo polovica vseh