Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
@matey pomoje se je clovek ki te je klical naredil malo neumnega... Ce mas pa cifro v imeniku je pa zadeva jasna... Pac poklice se objavljeno cifro, se pove, da rabis tega in tega in ce lahko da unga na telefon al pa njegovo cifro...
Sej ravno to mi ni jasno, ta številka je med drugim tudi v registru za moj s.p., številko imajo zaradi raznih dogodkov iz preteklosti, pred kratkim sem izgubil denarnico z dokumenti in sem jim spet pustil svojo cifro, edina povezava med mano in bratom kar se telefona tiče je to, da je moja številka nosilna v paketu naročnin tudi za njegovo, to je vse. Zato se mi tudi malo nebi zdelo čudno, če bi poklicali mene in prosili za kontakt od brata ali karkorkoli že, da pa pol predvidevajo, da je moja številka njegova, mi je bilo pa rahlo smešno, zato me je čist za foro zanimalo iz katere baze so to ven potegnili
saj panike ni bilo nobene, sem jim tako ali tako potem posredoval kontakt in časovne okvirje dosegljivosti.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Btw si pa kar poznan, predvsem iz avto scene... Jaz samo recem "un s silvio pa en uhan s krizcem..iz kamnika..." pa vsi mislijo da sem tud sam drifter
A ne me basat, kar take ali kaj
p.s. nimam uhana s križcem temveč malce drugačnega, da me ne bo kdo imel za kakšnega težkega kristjana ali kaj podobnega, ampak to so že detajli