koga poklicati

tomi

Guru
1. sep 2007
18.762
9.972
113
40
MB
skoz okno gledam en avto, mislim da je parkiran že od včeraj ker je ledena kocka in je na vozniški strani zadnja šipa do konca odprta, verjetno je padla dol ... zdaj če pokličem na radijo verjetno ni najboljša opcija, ker bi s tem opozoril tudi kakega nepridiprava, ker je v avtu polno enih stvari

pokličem policijo ?
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.762
9.972
113
40
MB
onega na 112 sem zgleda zbudil, ker me je kr hitro odpravo naj 113 pokličem
grin1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.185
4.151
113
In kaj bo policist naredil?

Če ni ogroženo življenje čisto nič. Ali mogoče misliš da ima pooblastilo gledat kod je lastnik vozila in ga poklciat ter mu sporočit da ima avto odprto okno? V času varuhinje "osebnih podatkov" je to zloraba pooblastil.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.762
9.972
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:

Če ni ogroženo življenje čisto nič. Ali mogoče misliš da ima pooblastilo gledat kod je lastnik vozila in ga poklciat ter mu sporočit da ima avto odprto okno? V času varuhinje "osebnih podatkov" je to zloraba pooblastil.

nvm no, če jim nekdo javi kaj takega, verjetno lahko pogledajo, ker mi je rekel da bojo obvestili lastnika

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.185
4.151
113
Dej še povej za kateri avto gre?
grin1.gif

Sicer pa opcije več, lahko so mu tudi vdrli v avto. Pok po šipi pa je ni več.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.762
9.972
113
40
MB
šipa ni zlomljena ker na zadnjih vratih negre do konca dol, tak da malo se je vidi
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.545
113
Citat:

Vseznalo je spet brcnilo mimo.

Ce ne bi mogli dobiti lastnika in bi policist na kraju ocenil, da obstaja nevarnost za premozenje (torej da lahk kdo kaj ukrade iz avta oz sam avto), bi avto nalozili na avtovleko in ga odpeljali v hrambo dokler se ne bi pojavil lastnik.

Tablice se preverja se za malo bolj nedolzne stvari. Ni IP tok vsemogocen organ kot se skusa prikazati.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.762
9.972
113
40
MB
sta prišla prvo pogledat policaja, pa je prvo probal roko potisnit v avto, pol pa je stiskal gumbek za šipo
hysterical-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.545
113
Ker mu je sipa dol padla? Dej no... Kazen bi lahko dobil ce avta ne bi zaklenil, to pa ja.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
onega na 112 sem zgleda zbudil, ker me je kr hitro odpravo naj 113 pokličem
grin1.gif
112 center za obveščanje
113 policija

Sej te je prav odpravu. Nisi klical na pravo številko.
Vidim pa, da si stvar vseeno uredil. Polcaji so naredil svoje, teb bo pa mogoče lastnik avta dal za kakšno cofe,
wink-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.185
4.151
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:

Vseznalo je spet brcnilo mimo.

Ce ne bi mogli dobiti lastnika in bi policist na kraju ocenil, da obstaja nevarnost za premozenje (torej da lahk kdo kaj ukrade iz avta oz sam avto), bi avto nalozili na avtovleko in ga odpeljali v hrambo dokler se ne bi pojavil lastnik.

Tablice se preverja se za malo bolj nedolzne stvari. Ni IP tok vsemogocen organ kot se skusa prikazati.

Seveda in ko mi bodo odpeljali avto ker sem ga pri minus 15 zračil (pač je bila vlaga noter) bom rekel da ni bilo ogroženo prav nobeno premoženje ampak da so se vtikali v mojo zasebnost! Sledi tožba ker so mi bile kršene osnovne pravice zagotovljene z ustavo ...

Dobro vemo kako to gre na sodišču!
evil.gif

Glede tablic, če ti jst rečem da mi preveri to in to tablico jo ne smeš, right?! A ko sam preveriš tablico misliš da se nikamor ne zapiše? Jok brate, ko boš preveril tablico od ljubimca svoje žene in bo on to prijavil bo šlo za nedovoljen vpogled v evidenco in dobiš suspenz.