Ko ženska enkrat odide

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Še po treh letih dobivam takale sporočila:

Tvoje oči so plod hudiča, ki je v tebi in kažejo na strahotno pogubo.
bonk.gif

Včasih bi mi blo še smešno, zdaj pa mi je čedalje manj. Na psihiatrijo se ga pa ne da spravit, ne zlepa in ne zgrda.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.262
4.845
113
Če ne veš česa je sposoben, vsako tako stvar "nesi" na policijo... pa naj se še oni kdaj z njim pogovorijo...

mistique

Guru
16. jun 2009
13.779
1.595
113
Emona / Carnium
To ni nič. Jaz sem prejemal klice od neznane osebe iz neznanega kraja in ko sem se oglasil, se je iz slušalke slišal refren spodnjega komada:

Če se prav spomnim, se je zgodilo cca. 10x. Najprej je bilo smešno...sovražim ta komad!

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Oni mu samo izdajajo plačilne naloge, kadar je nasilen ...drugega ne morejo. Tudi socialna ne trzne, ker je blazen manipulant, navzven (sploh do žensk) zelo prijeten.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.779
1.595
113
Emona / Carnium
No, policija ni nikakršna rešitev. Je le sredstvo, s katerim čudaku lahko poskušaš povedati, da misliš resno. Problem je v tem, da se ti lahko takšno sredstvo maščuje, še posebej, če imaš opravka s spretnim manipulantom, ki (kot prvo) sam sebi verjame, da je z njim vse ok, potem pa v to (in še kaj več) prepriča uradne osebe (policija, socialo, sodnico,...).

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Problem je, ker nobena od inštitucij ne najde pravne podlage, da bi ga dogoročno ustavila. Policijo kličejo tud otroci (sicer odrasli). Rešitve očitno ni, dokler se mu dokončno ne odpelje, al pa se s sinom zbutata na smrt. Na silo se ga na psihiatrijo ne da odpeljat. Sploh mu nobeden nič ne more, to ne morš verjet. Ma kdo kako idejo?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Sporočila dobivaš kam?

Čena telefon...menjaj telefonsko. Magari parkrat.

Takle osebek verjetno ni pismen, torej dvomim da bo nosil na pošto.

Socialna in policija se pri nas zganeta ko otrok leti skozi okno, letijo naboji iz pištole in nož reže meso...pa še takrat se oglasijo zato da se zgovarjajo, da oni nimajo nič pri tem
crazy1.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Kolegica je imela podobne probleme potem ji je pa en zrihtu tipe (bele kapice) iz Planine, ki so za plačilo dosegli da je tipson pogledal vstran ko sta se slučajno srečala.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
[ker je blazen manipulant, navzven (sploh do žensk) zelo prijeten.

Glej ti ne tezim da ne bo joka in stoka ampak
Tle bi sam napisal da nemorem vrjet kako vedno zenske padate na take super osladne in prijazne tipe, kako to normalnemu cloveku nemore bit jasno da je nekaj narobe s to zgodbo??
Zenske bi si upal trdit resnicno izbirate tipe zaslepljeno, zaspljepljeno pomeni to da iscete pri tipu samo to da vas sprejme tako kot ste, da je "pozoren", lepo govori in rine v vas skratka vse najleps(mogoce je tle sebicnost problem oziroma ideja da imate zlato ***** in bote postavljale pogoje), nikol se pa ne ukvarjate z svojo glavo in mal prestudirate, kako da je tip tolk super uspesen v firmi, fura same dobre ali hude zadeve avto ,telefoni itd, ampak vas nemoti da je vse na lizing, da se ukvarja po moznosti s papirji kjer se kr topite k vidite kakega sposobnega predvsem ambicioznega tipa imate in kako bote lahko druzino furale z njim, ampak spet vse na lizing in vse v oblakih!?!?

Se za ostale ki bodo to brale. Super prijazni in osladni so po vecini tudi najbolj prfukjeni, ljubosumni itd (torej igralci)kar boste dojele kasneje.!!!

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
13.779
1.595
113
Emona / Carnium
Dej Ralliart, kok si ti star, da z nami deliš svoje travme na tak način? Mamca sprašuje konkretno in ji tvoj komentar čisto nič ne pomaga, ker si se odločil, da je bistvo (konkretnega) problema v Mamci in je kot tak torej nerešljiv.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Mamca naj, za začetek, nese vse bolane mesiče zadnjih 3eh let na prvo PP.

Nato naj pa, za kriščevo voljo, zamenja telefonsko.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Stvar je kompleksnejša. Ne motijo me sporočila kot taka, stvar postaja čedalje bolj strašljiva (slabša se mu) in seveda se bojim, kaj bo z otroki. Sva v isti ulici, v različnih hišah (ne morem pomagat, prej smo bili sosedi). V bistvu je tip velika reva, vedno se je spravljal na fizično šibkejše, name, ko sem bila še doma, zdaj se na otroke.
Najbrž ga bo treba res fizično ustrahovat.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Dej Ralliart, kok si ti star, da z nami deliš svoje travme na tak način? Mamca sprašuje konkretno in ji tvoj komentar čisto nič ne pomaga, ker si se odločil, da je bistvo (konkretnega) problema v Mamci in je kot tak torej nerešljiv.

Lej "rama za zjokat" oziroma morebiti celo fukfektar ala slovenet, govorim na splosno ker je pac omenila kaksen je bil in sem tudi napisal v prvi vrstici da JI NE TEZIM in da ne bo joka in stoka. Ko ji bom pa napisal sama si kriva se pa oglasaj in ko bos zadosti star bos znal tudi vse dobro prebrati kaj pise predno se bos oglasal.

Nazadnje urejeno:

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Še po treh letih dobivam takale sporočila:

Tvoje oči so plod hudiča , ki je v tebi in kažejo na strahotno pogubo .
bonk.gif

Včasih bi mi blo še smešno, zdaj pa mi je čedalje manj. Na psihiatrijo se ga pa ne da spravit, ne zlepa in ne zgrda.
zakaj si se s takim verskim fanatikom spečala?

lahko hodiš na tečaje samoobrambe, nabaviš goro solzivca, hodiš okoli z nožem v žepu...