Ko prodajate svoj čipiran avto...

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.276
4.104
113
Ja ja čipan dela pogosteje regeneracije Dpf kot serijski.

No pri 150000 ima 2x večje število regeneracij kot serijsko in ko filter spusti dušo pa naredimo kaj?

Aja pozabil odstranitev Dpf in čip da ga odstranimo. :cheer:

Oakey

Majstr
3. feb 2016
865
503
93
Ja ja čipan dela pogosteje regeneracije Dpf kot serijski.

No pri 150000 ima 2x večje število regeneracij kot serijsko in ko filter spusti dušo pa naredimo kaj?

Aja pozabil odstranitev Dpf in čip da ga odstranimo. :cheer:

Ja res je, ampak to velja samo ČE ima dpf.
Ta avto ga nima. Bo zdej kul?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
čipiranega avta sam ne bi nikoli kupil, ker potem bi določene osebe vedno vedele, kje avto je.

čipanega avta pa diskutabilno, odvisno od motorja in znamke, ker so pri nekaterih znamkah motorji različni, okolica (dpf, turbine, sklopke, menjalniki) pa prilagojeni na najmočnejšo različico, če vidite, kam pes taco moli) ...

skratka - moj point - čipirani so psi (da vemo, kje je, kako je cepljen ipd), čipani pa avtomobili ...

• Všeč mi je
Reactions: Hondi

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
čipati itak ni glagol. V glavnem noben ga neb kupil, zato pa se ne oglašuje, pa lahko serjete in se ven mažete kolikor čete.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Jaz sem tudi že kupil čipan avto.
Zanimivo, da sem z njim naredil še 100.000 km brez težav, glede na izjave tukaj, bi mi moral razpasti v prvih parih dneh, ker so itak vsi terani.
Jaz sem ga pa baje tudi zlorabljal do konca, KER JE BIL ČIPAN.:eek:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Jaz sem tudi že kupil čipan avto.
Zanimivo, da sem z njim naredil še 100.000 km brez težav, glede na izjave tukaj, bi mi moral razpasti v prvih parih dneh, ker so itak vsi terani.
Jaz sem ga pa baje tudi zlorabljal do konca, KER JE BIL ČIPAN.:eek:

Ti si glede na svoje znanje in profesijo v malo drugacnem polozaju kot pac vsi ostali ljudje, zato ta tvoj dober nakup ni ravno relevanten.

Ce si regular joe, je najbolje kupiti cimbolj serijski in nedotaknjen izdelek, prakticno karkoli kupujes oziroma s predelavami, za katerimi zadaj z garancijo stoji priznano podjetje.