Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
2x si ustrelil mimo, avto lahko zgoniš tudi če ni čipan, predno gre avto na uradni servis se ga da spravit v povsem prvotno stanje brez da bi kdo opazil, da je bil čipan
ne vem kako je s tem pri ostalih znamkah ampak pri GM in FLAR se da mapa odstraniti in spraviti v original stanje brez težav in tudi na servisu ne vidijo posega v čipovje kot tuning
čipiranega avta sam ne bi nikoli kupil, ker potem bi določene osebe vedno vedele, kje avto je.
čipanega avta pa diskutabilno, odvisno od motorja in znamke, ker so pri nekaterih znamkah motorji različni, okolica (dpf, turbine, sklopke, menjalniki) pa prilagojeni na najmočnejšo različico, če vidite, kam pes taco moli) ...
skratka - moj point - čipirani so psi (da vemo, kje je, kako je cepljen ipd), čipani pa avtomobili ...
Jaz sem tudi že kupil čipan avto.
Zanimivo, da sem z njim naredil še 100.000 km brez težav, glede na izjave tukaj, bi mi moral razpasti v prvih parih dneh, ker so itak vsi terani.
Jaz sem ga pa baje tudi zlorabljal do konca, KER JE BIL ČIPAN.
Jaz sem tudi že kupil čipan avto.
Zanimivo, da sem z njim naredil še 100.000 km brez težav, glede na izjave tukaj, bi mi moral razpasti v prvih parih dneh, ker so itak vsi terani.
Jaz sem ga pa baje tudi zlorabljal do konca, KER JE BIL ČIPAN.
Ti si glede na svoje znanje in profesijo v malo drugacnem polozaju kot pac vsi ostali ljudje, zato ta tvoj dober nakup ni ravno relevanten.
Ce si regular joe, je najbolje kupiti cimbolj serijski in nedotaknjen izdelek, prakticno karkoli kupujes oziroma s predelavami, za katerimi zadaj z garancijo stoji priznano podjetje.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.