Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Ne vem, no. Meni je to dolgočasno.
Ti ne vidiš globjega pomena, sporočila ljudem
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Ne vem, no. Meni je to dolgočasno.
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Okej Špela mi res ne potegne ker mi take sorte punce niso všeč, potem mi je pa že Veronika bolj simpatična. Alexander pa itak se mi je prikupil, ker je znal takoj poprijet za delo in se ni spakoval, da komaj čaka cigarete in da bo najbolj pogrešal čike in kajenje in blabla...
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
spročilo teh oddaj ciljni skupini- osnovnošolska in srednješolska mladina- je:
1.Tudi odrasle osebe otrok moj, so butasti, ni jim za zaupat, da bi bili pametne, resne in odgovorne osebe. Le zakaj bi se počutil varnega?
2. Za mal denarja se lahko tudi smešiš, nič za to...
3. In tokrat: Ja tudi kriminalci so ok, nič hudega če zaideš v življenju, važno da najdeš tv , ki to potem snema, zato si lahko celo slaven in priljubljen!
Zelo vzgojno skratka...sicer pa, saj TV nima vpliva na vzgojo kajne
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ne dramatiziraj, mularija še marsikaj hujšega vidi na TV.Razne akcijske filme, kjer letijo kosi telesa na vse strani..
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Pri akcijskih filmih vsak normalen otrok ve, kaj je resnično in kaj ne.
Citat:
Hvala ker mi ni treba razlagati.
Dejstvo je, da se sploh ne zavedamo kako zgleda bit danes otrok, ki gleda samo še MODERNO odbite reklame, odbite igrače, odbite filme, odbite reality shove, ker če ni fajn debilno se sploh ne prodaja več...ni pač zanimivo, če je normalno.
Fajn ne, sicer pa to so samo moja opažanja, se opravičujem če sem vam pokakcala temo
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Pri akcijskih filmih vsak normalen otrok ve, kaj je resnično in kaj ne.
Psihologi so z raziskavami dokazali, da 70% odraslih ni sposobnih racionalno ločiti med resnico in fikcijo v nekem filmu (npr. odrolaš par zmontiranih kaskaderskih posnetkov, pa kar verjamejo, da si "samo malo potolčen, če odletiš s 50m stolpnice na tla").
Citat:
Tudi ti otroci se igrajo z Barbikami, pa tud potičke še delajo, vendar za razliko od nas, ko smo bili mali, vidijo vse preveč odraslih brez ponosa, pameti in odgovornosti, ki jo pa od njih pričakujejo. To so vendarle reality showi.
saj je se kar zadelaCitat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Js sm gledala prvi del Kmetije (v slovenske HUMORISTIČNE nanizanke ne verjamem več) in no ja. Špela je bolj na kurbiš varianto, Veronika tipična blondinka, una noseča - wtf ?? Zakaj ni takoj spakirala pa šla?
Un kre.ten v belem in belem klobuku - no comment, primitvc totaln, tist 32letn s tatuji in kao neki jaki mrđo se mi je zagnusu ker se je popolnoma sleku k so se šli tuširat (ogabno res, zakaj se pa drugi niso? On se je pa mogu, ker se že od začetka neki vn meče... Najbrž je mislu da bo tko prevzel gledalke al kaj? ), bivši narkoman ki se je potem našel v jogi - ROFL, kako tipično ...
Citat:
Citat:
Tudi ti otroci se igrajo z Barbikami, pa tud potičke še delajo, vendar za razliko od nas, ko smo bili mali, vidijo vse preveč odraslih brez ponosa, pameti in odgovornosti, ki jo pa od njih pričakujejo. To so vendarle reality showi.
To je največji problem, sem že prej podobno napisal.
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
LOL,
kr neki brezveze pises, moraliziras,
ne ves pa, da je moznost, da ljudje stvari vidijo tudi drugace kot ti,
pa ni s tem nc narobe
sj situacija na Alterju je tak al tak podobna, pojavi se neki novga, drugacnega,
pol se pa odpirajo teme kak je to zanc in da samo butli to gledajo/nosijo/uporabljajo,
pa potem ostali uporabniki pridno dodajo odgovore in kimajo v isto smer kot odpiralec teme,.....
sicer so na Alterju tudi izjeme ki sprejmejo drugacnost, mogoce v njej vidijo celo moznost za napredek, se veselijo odkrivanja in spoznavanja novih stvari/ljudi/obicajev/......ampak taki so bol redki semizdi