Kmetija

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Brat bratu je pa res žalostno.
crazy1.gif
Ðuro je nizko padu.

Sej je v medijih povedu da je odkupu scenarij, kaj se zdej čudite
shocked-1.gif

Sm pa tud sam več humorja pričakovau
17758-icon_confused.gif

Kdo se pa čudi temu, da je odkupil scenarij (drugače si verjetno ne bi upal "kopirat")? Ampak to je spet nekaj na hitro skup spacano. Kot ponavadi pri nas. Vsako vlogo je treba strenirat 100 na uro ne pa kar nekaj "improvizirat" kot je v navadi pri nas. Takle mamo.

Za original je tole žalitev in sploh ni nobene primerjave. Vsaj za mene. Pričakoval sem, da bodo vsaj mal naštudiral fore ne pa da spet samo zdrdrajo tekst in se pri tem mal bebasto držijo, zadaj pa še bolj bebast smeh. Žal mamo drugačne kriterije. Kar pa ni nič slabga.

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Ne vem, zakaj morajo bit te resnične zadeve ob takih urah. Ker tisti, ki si želi to gledat bo gledal tudi če je ob 4h ponoči. Po poročilih pa bi raje dali nanizanke, ki jih vrtijo v poznih večernih urah, ko moramo zaposleni že vsaj 2 uri spati.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ksz
Šist tako, ker vidim, da ste spet naklofali že kup postov zarad te bedaste kozlarije.
Kolk časa bo trajalo to sranje spet?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Js sm gledala prvi del Kmetije (v slovenske HUMORISTIČNE nanizanke ne verjamem več) in no ja. Špela je bolj na kurbiš varianto, Veronika tipična blondinka, una noseča - wtf ?? Zakaj ni takoj spakirala pa šla?
Un kre.ten v belem in belem klobuku - no comment, primitvc totaln, tist 32letn s tatuji in kao neki jaki mrđo se mi je zagnusu ker se je popolnoma sleku k so se šli tuširat (ogabno res, zakaj se pa drugi niso? On se je pa mogu, ker se že od začetka neki vn meče... Najbrž je mislu da bo tko prevzel gledalke al kaj? ), bivši narkoman ki se je potem našel v jogi - ROFL, kako tipično ...

Edini srček mi je bil Alexander
srce-1.gif

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Koliko je tukaj nekega folka, ki misli, da je nekaj več.
uf-1.gif

V resnici vam pa manjka precej samozavesti, da morate vseskozi druge poniževat, da sami boljše izpadete.

Žalostno, res žalostno.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Si se našel v postih?

Ali me sprašuješ, če gledam kmetijo, ali me sprašuješ, če sem manjvredna rasa v SLO?
Prvi odgovor je da, drugi odgovor po tvoje in tebi enakomislečih pa je zaradi prvega tudi da.

Sem ti kaj dvignil ego?

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Kako veš, kakšno izobrazbo imam?

Pa povej, kaj tako pametnega ti gledaš po televiziji.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Ko pa je BB pa vsi pred tv-jem
hysterical-1.gif

Kmetija
zmaga.gif

Je pač za gledat do neke mere.

Mitzy: A gleda, kdo te bedarije, veš naši dedki, babice, pra dedki, pra babice so živeli tako življenje, še moja starša sta ga in tud jaz v mladih letih, danes je 99,9 % drgač.

Sej pravm je za gledat dop neke mere.

P.s. Pa še sošolc iz srednje je v tem šovu.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Mitzy: A gleda, kdo te bedarije, veš naši dedki, babice, pra dedki, pra babice so živeli tako življenje, še moja starša sta ga in tud jaz v mladih letih, danes je 99,9 % drgač.

.

Še vedno ne štekam, zakaj bi zato bila oddaja kaj bolj gledljiva?
confused-1.gif

Vsaj meni je na smrt dolgčas gledat nekega neznanca/neznanko, kako se z mrzlo vodo poliva in spi na senu.

Pa tudi to bi še nekak šlo, če bi bili pri tem vsaj tiho.
grin1.gif

Ne vem, no. Meni je to dolgočasno.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
trust, ker pa je tvoj sošolc? če je alexander, prosm za številko da ga pokličm.
hysterical-1.gif

Drgač pa, glede Kmetije in izobraženga folka ki to gleda... Sama nisem gledala niti enga dela Big Brotherja. Kmetijo sem gledala predvsem iz firbca prvi del, ker me je zanimal kakšn folk se je prjavu notr in kako bodo kos nalogam oz kmečkim opravilom... Dvomim da bom gledala še kakšen del, bom pa nehote verjetno seznanjena z vsemi podrobnostmi ker imam okoli sebe folk (sosedje, trgovina ki je še malone iz časov socializma in kjer zveš še o sebi česar nisi vedel - opravljanje.press) ki to pač gleda ...

Aja še glede pljuvanja... Pač sem povedala svoje mnenje. Okej Špela mi res ne potegne ker mi take sorte punce niso všeč, potem mi je pa že Veronika bolj simpatična. Alexander pa itak se mi je prikupil, ker je znal takoj poprijet za delo in se ni spakoval, da komaj čaka cigarete in da bo najbolj pogrešal čike in kajenje in blabla...