Kmetija

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Odvisno od lokacije, kmetije se da kupit tud preko sodišča za smešne par, okolica LJ za 20.000 evrov preko sodišča, nekaj podbniega po HA.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Odvisno od lokacije, kmetije se da kupit tud preko sodišča za smešne par, okolica LJ za 20.000 evrov preko sodišča, nekaj podbniega po HA.

Joj daj nena spet ti s tvojim kmečkim razmišlanjem. Prvo more sodišče sploh do kmetije prit, in kok je meni znano kmeti niso ravno
top gangsterji pri nas. In kot drugo, gre taka zadeva na avkcijo, in če bo prodana pod ceno bo to mogoče samo kakšnih 20% pod ceno,
ker investitorjev, ki bi kupli/prodali je malo morje in kot morski psi čakajo na priložnost, hodijo na vse dražbe, poznajo vse agencije,
in še predobro poznajo pa vse cene, vkalkulirajo podnebje, točke gibanja, skratka vse, in če je realno posest vredna 100 je pod 80
nebodo prodali. In tisto o hipotekarnih kreditih tut pozabi, oni hišo prodajo, razliko pa morajo vrtnit kreditojemalcu, in spet govorima
max. 30% ceneje.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
70 jurjev...

za 12 hektarjev zemle, bajto, kozolec in gospodarsko poslopje??
confused-1.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Tut mene to zanima... po mojem je glih na meji? Bi kdo lahko to kmetijo lociral na google maps?
smile-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Boštanj je še na Štajerskem?

Prijateljski nasvet: tega nikol ne reči kakemu boštanjčanu.
evil.gif
A so oni tudi tako občutljivi? No, saj njihovo slabo voljo bi še razumel, če jih nekdo ozmerja s Štajercem.
evil.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Oni se jezijo, namesto da bi bili ponosni, če bi jih nekdo imel za Štajerce...

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Joj, Mx, na tebe sem pozabil... Ti si eden izmed tistih, zaradi katerih se marsikdo iz Štajercev norčuje. Sem spadajo seveda še Damjan Murko, pa Kumer, onaYouTube zvezda fenica Evrovizije...
evil.gif