Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Se dobr da majo kamere po novem tud na polcijo speljane. To bo spet racunov poslanih...
Kaj ti pa bo ta kamera za videonadzor prometa?
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Se dobr da majo kamere po novem tud na polcijo speljane. To bo spet racunov poslanih...
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Ne. Pa še full hitrej je mim, tko da maš manj časa da se zaletiš v bistvu.Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Sem že enkrat to vprašal pa bom spet, je cestninska kaj ožja pri 190 kot pri 40?
Še mal zamižiš pa sploh ne veš da je kej blo
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj ej to 599
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Ne. Pa še full hitrej je mim, tko da maš manj časa da se zaletiš v bistvu.Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Sem že enkrat to vprašal pa bom spet, je cestninska kaj ožja pri 190 kot pri 40?
Glih v tem je fora, Pobc je naroču nekaj povsem novega iz USA in tega še noben (baje) nima zmontiranega v EU zato so ga napotili v Graz ker so v tem tuner podjetju kr dobr seznanjeni z temi zadevamiCitat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Mogoče je vidu kak kit in turbinco je tip naroču pa ni hotu met težav.Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Pa k je uprašu pr enmu tunerju v LJ. kdo je to sposobn to skp spravt mu je dal tel. cifro iz Graza
Ljudje šparajo pr materialih k zaropota je pa kriv ta zadn v verigi - tuner.
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Uporabnik Alan pravi:
Še mal zamižiš pa sploh ne veš da je kej blo