Kako pa se jo nelegalno kupi?Še 1x ali sploh lahko v EU legalno kupiš kljuko ki nima papirjev.
Še najcenejši priklop za 90 eur ma vse papirje
www.google.com in poiščeš za ta model kluke in jih imaš.Sploh ni problema, greš na avtoodpad in zmontiraš z enega tam in evo ti - nimaš papirjev.
Zelo dobre izkušnje z Bartolj. 3 mesece nazaj. Skrita kljuka.ksz...
razmišljam, da bi na avto VW Touran dal gor kljuko, na kateri bo 99.5% časa uporabljena za Thule nosilec za 3 kolesa.
želim si, da bi bila skrita oz. snemljiva.
pisal sem na Šeško in Bartolj, obstaja še kdo?
prihajam iz savinjske doline.
lp
tudi +, 2 avta pri njemu montiranaMi večinoma montiramo pri Hernecu, tudi sam imam že ene 5 njegovih kljuk na svojih avtih, brez težav...
Jaz imam na touranu original (bosal) snemljivo kljuko in, ko se jo “priklopi” se senzorji izklopijo, kamera pa deluje na ekranu pa mi narise prikolico.Aha ok, hvala. Razmišljam da bi si na svoji škodi dal kljuko in se informiram.
Kako je pa ko greš vzratno? Se senzorji izklopijo ali skozi piska
Kako nič. Lahko greš 4x na šmarno.tudi +, 2 avta pri njemu montirana
minus: tiste 2h se nimaš nikamor za dat, ker ni nič v okolici
Če je ob naročilu avta bil izbran paket, predpriprava za vlečno kljuko, se ob nakupu, montaži le te vzame zraven original modul, module in bo "skoraj" kot original.Aha ok, hvala. Razmišljam da bi si na svoji škodi dal kljuko in se informiram.
Kako je pa ko greš vzratno? Se senzorji izklopijo ali skozi piska
dejansko je tudi moja bila montirana na uradnem servisu (druga znamka) pri naročilu novega vozila. in to pred 1.5leta... Če se spet pokvari, bom verjetno tudi jaz začel o novi razmišljat.Katastrofa da se tale shit še vedno prodaja in montira. Leta 99 so mi tole, popolnoma enako, montirali na uradnem vw servisu na novega passata. Po dveh letih sem jo fuknil dol in zamenjal za original kljuko.