Jaz sem dal na Zafiro cca pol leta nazaj sem zmontirat vlecno kljuko
Strojno ključavničarstvo Tomaž Kogovšek s.p.
Ul. pod gozdom 37, 1236 TRZIN
T: 01 564 33 33, M: 040 740 705
Pravijo, da imajo edini v Slo v celoti vroce cinkane. Dal sem cca 400€ s homologacijo vred
Ok, mi je postalo jasno, hvala. Sedajle lahko še kakšno neumno "bleknem" .
Tudi sam sem pred montažo kljuke... Koliko časa pa vzame montaža? Pripelješ in počakaš nekje na "kofetu", ali avto pustiš tam... in čakaš na klic...? Predvsem me zanima za Kogovška...
In katero potem izbrati pri kogovšku, če se bodo na njej vozili 99% bicikli, 1% pa morda kdaj kaka prikolica z "gradbenim materialom"? Vseeno če je vidna...
Pa malce OFF: koliko koles gre max na kljuko, 5 je možno? Najdem max 4.
Pa morda kdo ve za Berlingota, se vrata odprejo, če imaš na njej nosilec z nagibom?
Jaz sem pri šeškotu za elektroniko dal 67eur, tista z izklopom parksenzorjev pa bi bila 30eur dražja.
Pri Kogovšku je trajalo 2 uri, vmes sem odbicikliral na Dobeno.Tudi sam sem pred montažo kljuke... Koliko časa pa vzame montaža? Pripelješ in počakaš nekje na "kofetu", ali avto pustiš tam... in čakaš na klic...? Predvsem me zanima za Kogovška...
Pa malce OFF: koliko koles gre max na kljuko, 5 je možno? Najdem max 4.
Pozdravljeni!
Zanima me, pri komu / oz. katero kljuko bi vi izbrali. Gre za Škodo Superb Combi 2018. Kljuka bo namenjena (za sedaj) prevažanju nosilca za ekolesa (Thule EasyFold XT 3)
Na voljo imam 2 ponudbi:
1.) Bosal / ORIS, pri podjetju AvtoKljuke.si (oz. Konstill), montaža pri Euroservis mreži ali Španu
Cena z dostavo + montažo in elektičnim modulom s 13 polnim priklopom: 427 EUR z DDVVlečna kljuka BOSAL za SKODA Superb (03/2015-today) Oblika: Kombi (Šifra: 038013)
Vlečna kljuka BOSAL za SKODA Superb (03/2015-today) Oblika: Kombi (Šifra: 038013) - Vlečne kljuke - 100% KLJUKA za vaše vozilo Izdelano po oblikah in dimenzijah vašega modela vozila. Zagotavljamo: optimalno prileganje vsakiwww.avtokljuke.si
2.) Hernec (Vlečna kljuka Hernec vertikalna)
Vprašal sem za proizvajalca, odgovor je sledil tak: Kljuka je homologirana pod našo blagovno znamko, vlečni drog pa je kupljen od Brinka
Cena vsebuje vlečno kljuko, montažo, električno napeljavo (13 – polno) in DDV ter vpis v homologacijski kartonček = 470 EUR z DDV
Hvala za nasvete!