VT-215Koliko kWh skupne porabe imaš v enem zimskem mesecu?
MT-288
Znesek-66 eur
VT-215Koliko kWh skupne porabe imaš v enem zimskem mesecu?
Ti imaš dober hiso in (ne) dobro klimo.Sam sem zelo zelo zelo zadovoljen z mojo klimo.Čez celo poletje mi laufa 24 ur na dan za strošek 10 do 15 eur.Pozimi non stop greje tud 24 ur za strošek 20 do 25 eur.In mam polet vedno hladno,kdaj kol pridem domov.Pozimi vedno toplo.Po tem vidim,da je res zelo varčna.Povrh,zelo zelo tiha in nemoteča.
Če bi še enkrat kupoval...bi isto firmo kupil.
Klimatska naprava MITSUBISHI MSZ-AP35VGK/MUZ-AP35VG z montažo
Klimatska naprava MITSUBISHI MSZ-AP35VGK/MUZ-AP35VG z montažowww.harveynorman.si
Toiko v vednost.Živim podstrešno stanovanje.Strop k primem je zelo topel.Kot bi bilo ogrevanje stropa.Ker je takoj streha nad mojim stanovanjem.Ko nisem imel klime,sem imel v stanovanju 32c...Ti imaš dober hiso, in ne dobro klimo.
Moja micka poteti porabi 2x toliko kot tvoja. Pa hladi nekih 15m2 mansarde
vsak model je malce drugačen. Napiši kaj imaš, pa opišem. Ali pa me pokliči kje se ti ustavi in ti bom lažje povedal kako naprej.Imaš kaka navodila za micke, kako to razdret, preden vse polomim?
Koliko kvadratov ? 10 ?Toiko v vednost.Živim podstrešno stanovanje.Strop k primem je zelo topel.Kot bi bilo ogrevanje stropa.Ker je takoj streha nad mojim stanovanjem.Ko nisem imel klime,sem imel v stanovanju 32c...
Zato sem lani uzel bolj močno...ker tuki gor je hujš k savna...živim v bloku in ne v hiši.
Ja OK. Zdj je to vseskupaj bolj smiselno.30m2
Definitvno imas bolje kot "jaz". Pa ceprav imam nekih 15cm izolacije med spirovci.Toiko v vednost.Živim podstrešno stanovanje.Strop k primem je zelo topel.Kot bi bilo ogrevanje stropa.Ker je takoj streha nad mojim stanovanjem.Ko nisem imel klime,sem imel v stanovanju 32c...
Zato sem lani uzel bolj močno...ker tuki gor je hujš k savna...živim v bloku in ne v hiši.
Kaj imaš za eno znamko, oziroma model klime30m2
Kaj imaš za eno znamko, oziroma model klime
Lani Junija sem jo kupil.Sem zelo zelo zadovoljen z njoKaj imaš za eno znamko, oziroma model klime
Jaz s to klimo hladim 90m2 dobro izolirano mansardo.Klimatska naprava MITSUBISHI MSZ-AP35VGK/MUZ-AP35VG z montažo
Klimatska naprava MITSUBISHI MSZ-AP35VGK/MUZ-AP35VG z montažowww.harveynorman.si
Pr men pa žal ni izolacije...in je ta idealna.Ker drgač je tuki 30+ blo...Jaz s to klimo hladim 90m2 dobro izolirano mansardo.
no zadevo imaš predimenzionirano pa karkoli boš rekelPr men pa žal ni izolacije...in je ta idealna.Ker drgač je tuki 30+ blo...
ja to je to. Prvega vzemi in imaš za 5 let dovolj.
Jaz s to klimo hladim 90m2 dobro izolirano mansardo.
ja, ni druge.
Moram res vse na prafaktorje razstaviti da pridem do ventilatorja ?
Zal ne kaze katere vijake vse je odvijal za dolocene elemente...
Se bom spravil po koncu "sezone" če kaj zaj** imam čas popraviti.ja, ni druge.
Ko boš pral (najbolje z ne prehudim wapom) ventilator pazi, da ne polomiš loputic.
Se bom spravil po koncu "sezone" če kaj zaj** imam čas popraviti.
Glede one pene za čiščenje kondenzatorja.
Sem sledil tvojim navodilom.
Vendar imaš napisano da bi moral imeti vklopljeno klimo vsaj 30min na najvišjem hlajenju da bi odstranilo to peno.
Zal se po dveh urah+ ni uspelo spucati vsega zato sem dal na gretje da se je posušilo in potem dal nazaj na hlajenje in na koncu samo ventilator.
Če pa sedaj študiram bi bilo mogoče bolje vse skupaj z vodo oprati potem ko pena deluje tistih 15-20min.
Lp