V katerem koncu pa bo tole montirano?igi
kaj meniš na ti dve?
Micka 1700€
Sinclair 900€
Oboje z montažo in demontažo stare klime.
Pomebno je gretje! Za hlajenje se verjetno ne bo nikoli uporabljala.
Poglej priponko 85581
Igi, mi lahko podas odgovor na;
Kaksen hask teh 2 filtrov v klimi glede na velikost? Sploh ta rebrast. Pripopana na glavni mrežici
Priponke
Hvala!
Ker pišeš, da se z njo ne bo hladilo, je smiselno pogledati tudi talne enote?igi
kaj meniš na ti dve?
Micka 1700€
Sinclair 900€
Oboje z montažo in demontažo stare klime.
Pomebno je gretje! Za hlajenje se verjetno ne bo nikoli uporabljala.
Poglej priponko 85581Poglej priponko 85582
poglej še gree če iščeš kaj cenovno bolj ugodnega, pa glej da greje vsaj do -25 in da ma ogrevano zunanjo enoto. Sploh če bo locirana kje, kjer so zime bolj hladne.Ker pišeš, da se z njo ne bo hladilo, je smiselno pogledati tudi talne enote?
po spominu en naj bi bil dišavni oz zoper vonjave, se je pa dalo dobiti tudi dišavne, če se ne motm gre za rebrastegaIgi, mi lahko podas odgovor na;
Kaksen hask teh 2 filtrov v klimi glede na velikost? Sploh ta rebrast. Pripopana na glavni mrežici
Priponke
Hvala!
Al pa vsaj obicajno.montirat pri tleh, ker topel zrak gre sam po sebi navzgorKer pišeš, da se z njo ne bo hladilo, je smiselno pogledati tudi talne enote?
samo če je pol ceneje za 100eur razlike se mi ne da... to je lokalni prodajalec, ki se samo s tem bavi in, ko/če ga bom rabil, vem, da bo prišel...mam to Micko in je vrhunska zadeva
če rabiš ponudbo Micke sporoč, men jo je kolega zrihtu zelo poceni
To mi je predlagal. Nimam pojma o kW... To micko ima po neki posebni ceni. Kolker sem na hitro poguuglal je rese ceneje od prvih par zadetkvo na googlu.V katerem koncu pa bo tole montirano?
ker za gretje ima micka poseben model zunanje enote z oznako VGHZ!
3.5kW model z razlogom? Ker pri gretju po podatkih ni bistvene razlike z 2.5kW modelom…
imam tudi sam ta model in lahko potrdim, da ne bos zgrešil.
nimam prostora. Pa ta bo nadomestila staro klimo.Ker pišeš, da se z njo ne bo hladilo, je smiselno pogledati tudi talne enote?
Ni mi všeč ideja, da mi prah po tleh razpihuje in še bolj dviguje Nova klima bo nadomestila staro. Za talno niti nimam prostora. Itak je še kamin v istem prostoru.Al pa vsaj obicajno.montirat pri tleh, ker topel zrak gre sam po sebi navzgor
zato pa bodi faca in napiši več.To mi je predlagal. Nimam pojma o kW... To micko ima po neki posebni ceni. Kolker sem na hitro poguuglal je rese ceneje od prvih par zadetkvo na googlu.
Ok, če jo imata 2 alteraša, oba zadovoljna. Potem pomeni, da je alter approved
nima ogrevanega dna in NI PRIMERNA za celoletno ogrevanje
imaš privat sporočilozato pa bodi faca in napiši več.
Kje v Sloveniji bo ta klima grela? Ker ta, ki ti jo je ponudil nima ogrevanega dna in NI PRIMERNA za celoletno ogrevanje, razen kakšna primorska...
Kakšno kvadraturo bo grela in kako močno klimo si imel sedaj (je bila dovolj močna?)? Ker raje 2.5kW model prilagojen za zimo kot navaden 3.5!
Da.Kaj pomeni ogrevano dno? A zaradi zmrzovanja za kondenz?
Ostale argumente razumem (locira se jo seveda ob steno, kot bi bila radiator in je nato skoraj opaziš ne - na faksu smo imeli celo stavbo Yorkovih talnih klim), to o razpihovanju prahu pa je ena stara vraža (slišal sem jo celo kot argument proti običnemu talnemu gretju, pa to sploh ventilatorja nima).Ni mi všeč ideja, da mi prah po tleh razpihuje in še bolj dviguje Nova klima bo nadomestila staro. Za talno niti nimam prostora. Itak je še kamin v istem prostoru.