Mitsubishi (moj izbor št. 1), Toshiba, Daikin.Bi izkoristil temo ... za znanje alterja.
- na katere tri znamke zozit izbor pri nakupu klime (hlajenje in dogrevanje prostorov) cca35 -40 kvadratov
-dober monter podrocje pomurja
Bi izkoristil temo ... za znanje alterja.
- na katere tri znamke zozit izbor pri nakupu klime (hlajenje in dogrevanje prostorov) cca35 -40 kvadratov
-dober monter podrocje p
Tale model imam že 3 leto.Prazadovoljen z njo.Čez zimo se grejem z njo...poleti hladim.Laufa mi celo zimo na 22c.Poleti laufa skoz do jeseni,dokler se ne ohladi ozračje...Ne porabi dosti energije.Vrjetno zato,ker jo imam skoz vključeno.In samo dogreva...oz poleti hladi...Bi izkoristil temo ... za znanje alterja.
Tolk kvadratov ogreva moja.In je čist ok.Poleti celo stanovanje hladno...pozimi prijetno toplo.Živim podstrešno...tako da ji poleti ni problem ohladit stanovanja v celoti.Bi izkoristil temo ... za znanje alterja.
Jaz povsem brez tezav poleg mitsubishija da zraven lg... imam obe pa bi ponovno kupil lg namesto mitsubishiMitsubishi (moj izbor št. 1), Toshiba, Daikin.
Najšvohnejšo, najboljši model.
Zime so fajn mrzel? Če da in če rabš za gretje bi jaz vrgle uč na panasonic nordic.Bi izkoristil temo ... za znanje alterja.
Tudi za priklopit cevi rabis prostor/odprtino poleg klime. Isto za primer okvare elektronike, črpalke.Ksz
Planiram vgradnjo stropne (kasetne) klime v novogradnjo, skoraj zagotovo bo Mitsubishi. Vprašanje - ali se da vse očistiti skozi odprtine oziroma s podiranjem plastik od spodaj, ali je potrebno pustiti kakšno revizijsko odprtino v spuščenem stropu? Tega ne bi rad imel. Hvala.