klima v šotoru

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
467716-post_slo.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Sem samo čakal da se bo prvi ki ne razume pointa pofočkal. Če bi me take stvari motile nebi šel julija na hrvaško kampirat, ampak na pokljuko kjer ni nobenega. In ne ne motijo me, niti se ne ukvarjam z njimi.

Ne taki mulci niso v vecini. Vecina mulcev si najde druzbo se preden postavis sotor do konca. In zvecer popadajo dol kot pokoseni. Omenjeni ze popoldne ne ve kaj bi sam s sabo in svojo tablco. In potem drka youtube bedarije do polnoci. Pa tudi ce bi cele dneve stal na glavi, me ne moti, je pa fenomen, oziroma simptom. Zato sem ga sploh omenil. Ne zaradi tablce (15 let po tem ko je se zadnja prikolica dobila tv tablca pac ni novost) ampak zaradi 24/7 drkanja.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
To je mogoče res žalostno, še bolj pa je žalostno, da je še vedno največ takšnih, ki se ukvarajo z drugimi.
Dejstvo je, da bo v svet klenih prikoličarjev in šotoristov vstopalo vedno več ljudi, ki v begu od svojega življenjskega sloga iščejo stik z naravo.
Ne gre ravno za ukvarjanje z drugimi, načeloma pa še vedno opazujemo svet okoli sebe. In 24/7 tabličarja pač v kampu opaziš (ob morju in v lepem, sončnem vremenu).
Zdaj stik z naravo in neki množični kampi... ni ravno nek strašen stik, ga imam doma za bajto več.
Sem pa v svoji nekajletni kampistični karieri že malo spoznal sceno, tako da že imamo približno občutek, kateri kampi nam bi utegnili odgovarjati in kateri ne. Če recimo nimajo WiFija, je to bolj prednost kot ne
aplauz.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Bodi dec pa priznaj, da 99% kampistov, predvsem pavšalistov in tistih, ki se vedno znova vračajo na isto parcelo, nenehno opreza za frišnimi gosti in njihovo tehniko postavljanja baznega kampa in potem, če je v kampu wifi, o tem pišejo na forumih, če pa wifi-ja ni, pa za šankom v ladovini.
evil.gif

Moram pa priznat, da sem pričakoval preveč, ko sem hotel opozoriti na obsojanje drugih in še en teren za delitev...tabličarji ali suparji ali filmoljubi, kao za te pa res ni prostora v naravi...ne bi rekel, če bi šla beseda o vrhunskih kretenih...teh tudi ne manjka
evil.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Mene v tej zgodbi ne boš našel. Med dopustom (če le rata) si privoščim(o) TV in internetni odklop. Popolni mrk.
Smo pa že bili kdaj v vlogi opazovanih, to pa. Pa tudi opozorjeni od kakega pavšalista, da smo parkirali preblizu njihove ograje oz. meje njihovega kraljestva. Ali da smo se "nasrali" ravno na mestu, kjer "ona že 30 let hodi na WC".
"Ja gospa, res je, leta letijo anede?"
evil.gif

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Kakšne težave imajo nekateri, pa saj za vas sploh ni kamp primeren ampak raje pojdite v apartma in se počutite kot doma.
Ne bo vam vroče, ne bodo vas motili sosedi in smrčanje iz sosednjega šotora
uf-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
sj so tastari isti kot otroci. skoz s telefonom v roki.

Ni bistvene razlike v primerjavi z našimi tastarimi, ki so parkirani na plaži 10 ur dnevno drajsali dr. romane. S tem da smo šli mulci ta čas po svoje. Nismo sedeli poleg njih s knjigo v roki.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Razlika je očitna. Brali so zato, ker je bil to edini čas v letu ko so lahko. Mularija pa danes bulji v ekrane namesto da bi se med sabo družili.

Pri nas na morju ni televizije, ni tablice, ni telefona. Najbolj zanimivo je da teh zadev potem tudi ne pogrešata.

Gledaš pri večerji...sosednja miza...mat se ukvarja s telefonom, hčera drka tablico stari je samemu seb odveč. Pojejo brez besed gledajo vsak predse in grejo.

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Tablice, tv-ja in telefona pri nas že doma ni. Tako da glede tega dopust ni nikakršna novost.