klima v šotoru

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
samo ljudje res niste vec normalni. klima v sotor
hysterical-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Pa bo tista vtičnica folgala napajat klimo?
Kaj pa če bo dež, če bo grmelo?

a nisi vsega prebrala... rabila se 2-3 ure dnevno... pa ce bo dez mislim da jo sploh ne bom rabil...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
hja... tud ni slaba varianta... tale event shelter pa vidim da je precej v uporabi...

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Mi smo lani kupili navadni namizni ventilator, nekaj v tem stilu: ventilator (pač edini model, ki je bil na voljo v lokalnem Bure centar-ju.
Bilo je za znoret vroče in na šotor, ki je bil načeloma v senci, je ravno v času popoldanskega počitka posijalo sonce (skozi eno luknjico med vejami)...
Ventilator je ravno toliko premešal zrak, da je malo popihalo po šotoru in dejansko sta punci brez večjih problemov zaspali.
Letos je ventilator seveda del obvezne opreme
smile-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Nabavi klimo, če se ti zdi, da jo boš rabil in ne sprašuj mnenje drugih ljudi, saj boš ti tam in ne alteraši. Torej, go for it. Ko boš na ohlajenem, se boš spomnil name in se mi v mislih zahvalil
grin1.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Pa poglej, danes ima vsak avto že klimo, pa popoldan zakurblaš mašino pa daš malega noter na ohlajeno, da spi tiste 3 ure, ponoči pa itak ni več tega problema, takrat pa itak, da nimaš niti časa študirati o vročini, ko moraš komarje po šotoru loviti.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ja... sam 10 dni vsak dan parkiran avto sam zato kurblat tud ni prakticno...

cash: hvala za spodbudne besede... moja me tud obmetava za opazkami, sam vem ko bi na hladnem spala, bi bila drugega mnenja!
smile-1.gif
sicer so pa bolj zanimale izkusnje drugih kako botrujejo vrocini...

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
v prikolici imamo prenosno klimo (fiksno vgrajeno - vgradil že prvi lastnik). Ohladi super, je pa treba vsake tri ure ven zlivat kondenz. Ponoči se ti malo ne da vstajat za to.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Ma ne jamraj 10 dni po 2 litra goriva ( navadno 1l na uro) je 20 litrov je cca 26 eur.

Ne vem, kje za ta denar dobiš klimo, pa da gre že tako ali tako z vami v vsakem primeru, da ni dodatna krama.

Torej uživaj, dobil si najboljšo rešitev ....

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Citat:
Uporabnik colos pravi:
v prikolici imamo prenosno klimo (fiksno vgrajeno - vgradil že prvi lastnik). Ohladi super, je pa treba vsake tri ure ven zlivat kondenz. Ponoči se ti malo ne da vstajat za to.

a ne stece sam ven po tistih ceveh?

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja... sam 10 dni vsak dan parkiran avto sam zato kurblat tud ni prakticno...

cash: hvala za spodbudne besede... moja me tud obmetava za opazkami, sam vem ko bi na hladnem spala, bi bila drugega mnenja!
smile-1.gif
sicer so pa bolj zanimale izkusnje drugih kako botrujejo vrocini...

mene je še vedno ponoči zeblo v šotoru.... razen ko je bil vročinski val in temperatura tudi v noči ni padla pod 28°C

ok je pa res da imam šotor prav za na morje
grin1.gif
:

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
A pa maš tavelko prkolco zapeto sabo ko greš kampirat? Ker se mi ne sanja kam boš še to stlaču poleg vse opreme
grin1.gif

Sam bi o prenosni klimi razmišljal, če bi imel ali šotorsko prikolico ali navadno prikolico. Za sam šotor ne vidim potrebe, se taboljši šotori lepo odprejo po vseh straneh, še dodaten ventilator pa se da lepo počivat. Čene pa pač eno cerado kot so že predlagali predhodniki.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.558
1.150
113
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Pa poglej, danes ima vsak avto že klimo, pa popoldan zakurblaš mašino pa daš malega noter na ohlajeno, da spi tiste 3 ure, ponoči pa itak ni več tega problema, takrat pa itak, da nimaš niti časa študirati o vročini, ko moraš komarje po šotoru loviti.

hysterical-1.gif

PONJAVA, če ni naravne sence, jao kakšen hype je ratal kampiranje, saj ni čudno, da je že dražje kot app, ljudje božji kakšne ideje imate vi
bonk.gif

za čelo sem se prijel že ko sem naslov teme videl, pa sem vseeno šel prebrat, jah kaj češ, sado...

bonk.gif