Klasika: Kateri film ste gledali?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Martyrs - tega filma pa ni enostavno oceniti. Razdeljen je na 3 dele, vsi deli so težki, mislm pa, da se nekako stopnjuje, v prvih dveh je bolj krvavi horror, zadnji del je pa nekak vrhunec psihološkega horrorja. Tako nelagodno se ob filmu še nism počutil, ker se slej ko prej spomniš na kakega Fritzla...

Osvežujoče....

10 za idejo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Marley & Me - 5/10: do sredine filma sem bil pripravljen it v platno in Marleya peljat ''na kmetijo''. Prvo polovico filma pes namreč naredi vse narobe, z njim je dela več kot s kopico otrok, a se ga ne znebijo. Drugo polovico filma pa je naenkrat ljubljenček vseh in ne morejo živet brez njega. Vse skupaj izpade kot reklama za pse, nikakor pa ne pričakujte komedijo, vse tri fore so že v trailerju
tongue-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Young poeple f.ucking - 8, ker smo se parkrat res fajn nasmejali zraven, je pa film za 'izkusenejse' v razmerjih, oz. malo starejse, ne ravno za 13 - letne mulce

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Pravkar končal z ogledom Planet Terror
shocked-1.gif
Odpuljen film, se prav vidi, da ima Tarantino prste zraven! Že Bulletproof mi je bil hud, tega pa takrat v kino pri nas ni bilo. No, končno sem si ga ogledal.

Ocena: Čista 10ka
cheer.gif

Rose McGowan je hudičevo seksi, tako z leseno nogo kot z šmajserjem namesto noge
tongue-1.gif

planetterrorDM_468x447.jpg

Zakaj je punca z samo eno nogo boljša kot taka z dvema?? Zaradi lažjega dostopa
evil.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
haha, prvi april

NOT

Cepec jaz, ja, Death proof je! Pa je bil edini film, kateremu sem v kinu ploskal na koncu, pa zamešam ime
bonk.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Monster vs. Aliens: 5/10 - no ja, sem pričakoval dosti več smeha.
Watchmen: 7/10 - kar dobra zadeva, sicer malo nerodno kopira Sin City, ampak je gledljivo.
Fast & Furious: 6/10 - čisto spodobna zadeva za možgane na off, bognedaj premišljevat o realnosti zgodbe in dogajanja...

In za finale:

Gran Torino: 10/10 - odličen, odličen, odličen! Sploh nisem pričakoval toliko smeha, skoraj bolj komedija kot drama. Must see!

kajn

Guru
5. okt 2007
2.840
1.684
113
Iskajoč brata
Po dolgem cajtu pogledal film

gran torino 8/10

Odlicen film, za vsakega ki je kdaj gledal Dirty Harry. Zgodba odlična, Clint super, kot da gledal postarenega Harry-a. Tiste stisnjene ustinece in govorjenje z zaprtimi ustnicami. Edina napaka je konec, skoraj vsi filmi od Clinta imajo slab konec. Če pa bi bil pozitiven konec, bi bilo pa še slabše.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.840
1.684
113
Iskajoč brata
Bom kar v to temo pisal.

Nekaj časa nazaj sem gledal film SLO? Zgodba se gre o eni učiteljici, ki se zaplete z enim učencem. Doma ima moža in otroka, ki je prizadet. Poleg vsega je še ena zatrta ženska, ki je lezbika. Film je angleske režije. A kdo pozna naslov?

Hvala za odgovore

EDIT: Že najdu, sn se spovnu, da M igra lezbiko. Naslov je pa Notes on a Scandal ,super film drgač

Nazadnje urejeno: