Klasika: Kateri film ste gledali?

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Pride and Glory 6/10
http://www.imdb.com/title/tt0482572/
Policijska družina se mora soočiti s korupcijo v NYPD.
Glede na odlično igralsko zasedbo (C. Farrell, E. Norton, J. Voight) bi film moral biti precej boljši. Žal je zgodba precej bleda, predvidljiva. Tematika prežvečena.
Glede da se je na ta film "čakalo" že od 2001 (pa ga niso posneli zaradi 9/11), bi lahko več pričakovali od njega.
Zanimivo bi bilo videti, kako bi se v filmu obnesli Mark Wahlberg, Hugh Jackman in Nick Nolte (prva dva naj bi igrala, če bi film takoj posneli, Nolte zamenjan zaradi poškodbe) ...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Dobermann (1997) - Akcija, ki pa me ni preveč navdušila kljub dobri igralski zasedbi. Osrednja lika Dobermann ter odrtgani inšpektor sta sicer odlična, ampak sama zgodba je pa dolgočasna. No, zanimiv zlikovec je še duhovnik, akcija povprečna... 4/10

Gomorra (2008) - Dobra in očitno predvsem realna predstavitev stanja današnje italijanske mafije. No je pa filmu na trenutke malo težko slediti. 7/10

Ichi the Killer - Ql film, Kakihara je nepozaben lik, ki je bil vrhunsko odigran. Film sicer ni ravno za ljudi s slabimi želodci.
grin1.gif
No, trailer za DVD naredi filmu veliko krivico, ker tam zgleda film kot neka low budget grozljivka tako, da ne gledat trailerja, rajši si poglejte celoten film. 7/10

Ocene so glede na zvrst...

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
RocknRolla
8/10

Še en tipičen Guy Ritchie film. Torej, če vam so vam všeč Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch ter Revolver, potem vam tudi tu ne bo dolgčas. Vendar ravno zaradi tega pri meni film izgubi prvo točko - ne moreš vedno delat eno in isto. Drugo točko pa izgubi zaradi tega, ker ni tako dober kot zgoraj našteti filmi. Torej kljub preverjeni formuli, ne napreduje ampak celo malo stagnira. Pa na koncu filma so pobrali idejo spoiler: od Jamesa Bonda - ko v creditsih napovejo naslednji del filma "The Real RocknRolla"...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Role Models - 7/10 (znotraj žanra): ni niti slučajno tak smešn, kot hočejo prikazat v trailerju ampak vseeno ni slab film, čeprav že na začetku veš kaj se bo zgodilo na koncu.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Seven pounds - precej dober, 8.5

Meni je bil odličen - 9,5/10. Eden boljših filmov v tem žanru [drama], ki sem jih gledala v zadnjem času. Will Smith odličen v svoji vlogi, zgodba je dobro zastavljena in se lepo razpleta. Tudi tematika je zanimiva. Itak sem na koncu jokala kot dež
smile-1.gif

The accidental husband - 7/10 (romantična komedija, ki sama po sebi ne pokaže nič novega, zgodba ni nič kaj posebnega, niti ni pretirano duhovita...vseeno pa simpatična)

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Zohan - prvih 10 min je ful hudih + bejba, ostalo podn 5/10
Planet Terror - 7/10 nič posebnega
Surfer dude - 8/10 - kr zanimivo, sm upal da bo več surfarskega slenga in več surfanja

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Planet Terror moraš ocenjevat kot ''klasiko že ob izidu'', torej manj kot 10 ne smeš dat. OK, hecam se seveda, jaz bi dal višjo oceno zaradi izvirnosti, norčevanja iz grindhouse filmov ampak je vseeno nastal soliden izdelek. Si gledal Death Proof?

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Zdaj gledamo kar dosti risanke-oni dan Ratatouille(10/10) , Bolt, Igor, Fly me to the moon pridejo na vrsto, ko bo čas.
Zase si bom pa privoščila neke od Jima Jarmuscha.

Nazadnje urejeno:

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
U2 3D - če si fen- za, drugače pa itak nima smisla
paris I love you - 7,5/10, lahko pa tud več, odvisno od čustvenega stanja...
tropa de elite- 7/10 (jeba, prišteješ še Cidade de deus, pa Ross Kemp on gang:, pa si skor ne želiš več v Brazilijo....)