Klasika: Kateri film ste gledali?

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Pravkar sem pred dvema urama v Koloseju porabil še zadnjo karto iz starega bonusa na Joker kartici
smile-1.gif
, in sicer za:

Madagascar 2[/COLOR] - ocena: 8/10

Risanka ni nič posebnega, nič novega, nič nevidenega, nič neslišanega, nič nepričakovaega. Saj je intelignentna in zelo duhovita, vendar ni pa (huronsko) smešna niti inovativna (ja, spet sem prekršil svojo zaobljubo, da načeloma ne bom več gledal risank in komedij
tongue-1.gif
Hmmmm ...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zgodbe za lahko noč - 9/10 (znotraj žanra) - všečna komedija, seveda s pocukranim srečnim koncem, kot pač paše v pravljice. Prijeten za ogled tudi za starejše gledalce, ne samo za otroke.

Božič na kvadrat - 8/10 (znotraj žanra) - en boljših božičnih filmov, lahko bi bil bolj smešen, ampak je gledljiv.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Righteous kill - 8/10 (Pacino in De Niro še vedno legendi, brez njiju bi bil film le še ena policijska kriminalka...btw Al se je kr konkretno postaral se mi zdi...)

Nights in Rodanthe - 8/10 (meni je bil simpatičen, pa precej nepričakovan konec za tak žanr..)

Madagascar Escape 2 Africa - 8/10 (kul risanka, ampak mi je bil prvi del boljši)

Deception - 8/10 (kar zanimiva zadeva, precej dobro stopnjuje napetost in razkriva zgodbo)