Klasika: Kateri film ste gledali?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Blood and bone - 7/10 - za svoj žanr recmo da kr kul. Tip je bil čist hud (tko hud, ne kot izgled mapak hud hud kot pes recmo hud, al pa če se ti neki zgodi pa si hud) pa bejbi sta ble sploh hude (hude kot seksi). Sploh Nona Gaye.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Bruno 2/10 Drugače imam kar rad prtegnjen humor, kot recimo iz kakšnih ameriških parodij ipd., samo tale Bruno je pa totalno kr neki.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Flags of Our Fathers (2006) - 7/10
Ponavadi ne maram preveč vojnih fimov, ampak ta mi je bil kar zanimiv. Mogoče malo bolj tudi zaradi Ryana Phillippeja
wink-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Film mi je bil dober zaradi same zgodbe, načina, kako je bila zgodba prikazana. Vojni filmi mi po navadi niso všeč, ker mi ni všeč vso to nesmiselno streljanje.

Ja, in Ryan Phillippe mi je dober igralec, če je luškan nima nebene zveze z njegovimi igralskimi sposobnostmi. A misliš, da zato ker sem ženska, kar avtomatično ocenjujem filme po izgledu igralca? Če je tako, se kar krepko motiš.

Še eno vprašanje bi imela. Ali se film Letters from Iwo Jima (2006) nanašajo na iste dogodke, le iz druge perspektive? Ali kakšno povezavo imata filma, če sploh kakšno?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Film mi je bil dober zaradi same zgodbe, načina, kako je bila zgodba prikazana. Vojni filmi mi po navadi niso všeč, ker mi ni všeč vso to nesmiselno streljanje.

Ja, in Ryan Phillippe mi je dober igralec, če je luškan nima nebene zveze z njegovimi igralskimi sposobnostmi. A misliš, da zato ker sem ženska, kar avtomatično ocenjujem filme po izgledu igralca? Če je tako, se kar krepko motiš.

Še eno vprašanje bi imela. Ali se film Letters from Iwo Jima (2006) nanašajo na iste dogodke, le iz druge perspektive? Ali kakšno povezavo imata filma, če sploh kakšno?

ja nekot tako je, en iz ameriške perspektive en iz japonske, saj sta hkrati izšla

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Hangover 10/10

đe dobro da nisem bral opisov, gledal napovednikov in da nihče izmed uporabnikov ni napisal cele zgodbe. Hvala

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:

ja nekot tako je, en iz ameriške perspektive en iz japonske, saj sta hkrati izšla

No zdaj gledal oba, pravzaprav bi bil lahko en film oboje skup.

Pisma imajo za pol boljšo vsebino, ko v ameriški zgodbi se cel film vrti okoli tiste zastave.

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
District 9 je zunaj v dobri kvaliteti. Nekako se ga nisem mogel spravit gledat, včeraj sem ga in mi ni žal. Zgodba na koncu sicer ostane malo odprta, mogoče nastavek za kakšno nadaljevanje...Sem ga pa gledal predvsem zaradi študije VFX. Dobro narejeno.

LPM;

mr_

Guru
20. sep 2007
9.365
2.739
113
Inglorious basterds - 10
Bruno - 1
Hangover - 4
Coco Chanel - 8
Banlieue 13 - 3

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
State Of Play - 9/10

Dobri igralci, dobra in ravno prav zapletena zgodba. Priporočam ogled
wink-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Bruno - se neda ocent je pa definitivno odfuk. Men je boljši od Borata. Mogoče zaradi tematike :D

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
The Final Destination - film 4/10 (nekje enako ''dober'' kot 3. del), efekti 9/10.

Splača se it gledat zaradi 3D efektov (oz. je kar cel film v 3D), film je drugače enak kot prvi trije deli, pa še igralci in dialogi so ''lame''.

Tudi ocene na IMDB padajo - 1. del 6.7, 2. del 6.4, 3. del 6.0 in 4. del 5.3... Boljše, da ne posnamejo še 5. del
tongue-1.gif