Ce smo ze pri srbinih....sem se spomnil par dobrih njihovih filmov, ki so se danes vredni ogleda. So pa krvavi. Balkanska pravila, Balkanska medja, Savior, Stršljen. In pa seveda Underground (ampak neka xxl extended duralast edition, katerega ne najdem vec nikjer. Mislim da je bil pred leti na Orf1 ali pa Arte in traje nekje 4 do 6 ur!).Posljednji Srbin u Hrvatskoj - 8/10
Dobra parodija.
Še trailer in nikakor ne spoiler:
Poglej priponko 96217
Lani je bil na rtvslo cikel njegovih filmov in pred vsakin filmom pogovor s Slavojem Žižkom. Elephant man, Mullholand drive, Lost Highway, The Straight story.
Ja, krvavi, ker se veliko teh filmov dotika vojne in po pravici povedano sem se nažrl teh zgodb že med samo vojno. Pogledal sem le Lepa sela lepo gore, Ničija zemlja, Karaula, Rane, Bure baruta...Ce smo ze pri srbinih....sem se spomnil par dobrih njihovih filmov, ki so se danes vredni ogleda. So pa krvavi. Balkanska pravila, Balkanska medja, Savior, Stršljen. In pa seveda Underground (ampak neka xxl extended duralast edition, katerega ne najdem vec nikjer. Mislim da je bil pred leti na Orf1 ali pa Arte in traje nekje 4 do 6 ur!).
Meni top 5 filmov vseh časov
V vseh bolje založenih kino dvoranah.Kje lahko gledamo razen na torrentih?