Klasika: Katere filme ste gledali? III

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Ice Age 4 7/10
Bedevilled 6/10
Cocnkeys vs. zombies 8/10
Mission impossible 4 7,5/10

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Baje je novi film MASTER dober, bo treba pogledat
smile-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Baje je novi film MASTER dober, bo treba pogledat
smile-1.gif

Valda, če je drama... To ne moreš slabo naret, ker je vseskupaj že tak tragično, da se zgubi feel.

V nedeljo pa novi Bond.
cheer.gif

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Citat:
Uporabnik Mzi pravi:
Danes najprej Tres Metros Sobre El Cielo potem pa še nadaljevanje Tengo Ganas De Ti. Meni osebno dobra filma nekaj ne ameriškega

Sem mislil pogledat Tres Metros Sobre El Cielo, pa sem po 10 minutah zaprl vse skup.

Pogledal Biutiful...kar vredu, le moja "kopija" je imela zapecene eng podnapise in je bilo negledljivo skupaj z slo subi. Eng subi pa so se prehitro predvajali. Sam film pa OK.

Aja pa El espinazo del diablo je tudi OK.

LP

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Expendables 2 - 7/10

To bi bil lahko super film, ampak so ga totalno zamuštrali.

Dober scenarij, veliko akcije, ampak obupna igra, slabi dialogi, preveč prežvečeni kadri, nobenega žara. Nekaj odsluženih ameriških specialcev pobije celo armijo. Tipični Stallonov ameriški show-off-frajer-wannabe. On ne bi nikoli pretepel Van Damma.
smile-1.gif
Skratka film mi ni bil všeč.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Total recall (2012)

8/10

3x boljši kot orginal, 3 joški še zmeraj vžgejo
cheer.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Expendables 2 - 7/10

Dober scenarij, veliko akcije, ampak obupna igra, slabi dialogi, preveč prežvečeni kadri, nobenega žara. Nekaj odsluženih ameriških specialcev pobije celo armijo. Tipični Stallonov ameriški show-off-frajer-wannabe. On ne bi nikoli pretepel Van Damma.
smile-1.gif

Za film, ki ti ni bil všeč, si mu dal kar visoko oceno.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Expendables 2 - 7/10

smile-1.gif

Pa nisi ugotovil, da je ravno v tem point filma oz. serije? A si mislil, da so vse te 'specialce' zbrali skupaj zato, ker so dobri igralci? Mislim, da so ti sovražniki do tal zažgali sarkazem detektor
wink-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Expendables 2 - 7/10

smile-1.gif

Pa nisi ugotovil, da je ravno v tem point filma oz. serije? A si mislil, da so vse te 'specialce' zbrali skupaj zato, ker so dobri igralci? Mislim, da so ti sovražniki do tal zažgali sarkazem detektor
wink-1.gif

Točno to. V filmu so prav ti "minusi" še bolj poudarjeni, da je film še bolj odfookan.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Expendables 2 - 7/10

smile-1.gif

wink-1.gif

Točno to. V filmu so prav ti "minusi" še bolj poudarjeni, da je film še bolj odfookan.

Jaz razumem, da so oni superjunaki, ki vedno pobijejo vse bad guyse in na koncu zmagajo. Ampak to je film na nivoju novodobnih ameriških akcijskih filmov in nima tistega pravega žara, kot recimo Rambo, Bloodsport, Rocky, Delta Force, The Quest ... Določene stvari bi se dalo zelo dodelati. Dialogi nula, določene scene užas.

Glej tale show-off. Plastični 60-letnik vrže dol svoj opasan pas, zraven pokaže svojega 20k zlatega Hublota in za malico popapa Van Damma. Oh, please.
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Glej tale show-off. Plastični 60-letnik vrže dol svoj opasan pas, zraven pokaže svojega 20k zlatega Hublota in za malico popapa Van Damma. Oh, please.
smile-1.gif

Se mi zdi, da ti verjameš v te 'junake' kot otrok v dedka mraza
crazy1.gif