Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Baje je novi film MASTER dober, bo treba pogledat
No, na nivoju Lock Stock ter Shaun of the dead, gotovo ni.Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Cocnkeys vs. zombies 8/10
Citat:
Uporabnik Mzi pravi:
Danes najprej Tres Metros Sobre El Cielo potem pa še nadaljevanje Tengo Ganas De Ti. Meni osebno dobra filma nekaj ne ameriškega
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Expendables 2 - 7/10
To bi bil lahko super film, ampak so ga totalno zamuštrali.
Dober scenarij, veliko akcije, ampak obupna igra, slabi dialogi, preveč prežvečeni kadri, nobenega žara. Nekaj odsluženih ameriških specialcev pobije celo armijo. Tipični Stallonov ameriški show-off-frajer-wannabe. On ne bi nikoli pretepel Van Damma.Skratka film mi ni bil všeč.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Expendables 2 - 7/10
Dober scenarij, veliko akcije, ampak obupna igra, slabi dialogi, preveč prežvečeni kadri, nobenega žara. Nekaj odsluženih ameriških specialcev pobije celo armijo. Tipični Stallonov ameriški show-off-frajer-wannabe. On ne bi nikoli pretepel Van Damma.Skratka film mi ni bil všeč.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Expendables 2 - 7/10
Pa nisi ugotovil, da je ravno v tem point filma oz. serije? A si mislil, da so vse te 'specialce' zbrali skupaj zato, ker so dobri igralci? Mislim, da so ti sovražniki do tal zažgali sarkazem detektor
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
The Watch (2012/I)
7/10
Pomojem je podcenjen.
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Expendables 2 - 7/10
Pa nisi ugotovil, da je ravno v tem point filma oz. serije? A si mislil, da so vse te 'specialce' zbrali skupaj zato, ker so dobri igralci? Mislim, da so ti sovražniki do tal zažgali sarkazem detektor
Točno to. V filmu so prav ti "minusi" še bolj poudarjeni, da je film še bolj odfookan.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Glej tale show-off. Plastični 60-letnik vrže dol svoj opasan pas, zraven pokaže svojega 20k zlatega Hublota in za malico popapa Van Damma. Oh, please.