Klasika: Katere filme ste gledali? III

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.130
113
Lion- dajmo 8. Ti da mal mislit, kakšna beda je drugod..čeprav malo so mi bile kisle, da je pubec pogruntal samo z googlom kje je doma, ampak okej.

Nazadnje urejeno:

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.450
9.738
113
EU
Gods of Egypt (2016). Ocena 5,5 je še malo predobra.
Nekdo je prej dobro vprašal, zakaj sploh snemajo tako zanič filme
evil.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
GHOST IN THE SHELL 6/10 Kadre probajo krast iz animiranega predhodnika, igralka tudi kaj sexy preveč.

COLLATERAL BEAUTY 7/10 Smitha sem vidu že v "The Pursuit of Happyness"... tole je že preveč takih filmov.

MOANA 8/10 Čas bo, da počasi odrastem.
tongue-1.gif

Autopsy of Jane Doe 4/10 Sem vidu samo skandinavskega režiserja, pa sem mislu da je kak triler. Po pol ure sem pogruntal, da je grozljivka.

The Sweet Life 8/10 Lušten film, ker je malo drugačen.

Land of Mine 8/10 Soliden film.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A Dog's Purpose - 7/10: Mogoče pretirana ocena, ampak všečno narejena solzava holivudska družinska komedija/drama.

My Blind Date with Life - 8/10: Zanimiva zgodba, dobro posneto, je vredno ogleda, tudi če niste ljubitelji nemščine (ne vem zakaj veliko ljudi nemščina totalno odvrne od ogleda filma, travme iz VW2?)

Ghost in the Shell: 5/10 - Ni to to, kot kakšna preprosta obnova japonskega originala za ameriške najstnike, ki se jim ne da pogledat originala

Beauty & the Beast: 6/10 - Moja ima prepoved izbire filma za naslednjega pol leta
rolleyes-1.gif
Saj ni ravno zanič, ampak namenjen bolj (skoraj)najstnicam kot komu drugemu...

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Interstellar 9/10

Po dolgem času sem gledal res dober film. Kakšen podoben predlog? Inception sem že gledal

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.089
1.266
113
42
Fast and Furius 8 - Meni je bil po pravici hud film. Ravno to kar sm pričakoval! Sta pa dve stvari.
1. Prva je dobra ampak ubsitvu slaba za franšizo ampak dobra za ta del. Al nekak tako. Skratka Statham steals the show. In ni dobr ker je Dom nula proti njemu. In Statham dokaže v filmu da je vrjetno najboljši akcijski igralec tega stoletja.
2. Nekaj manjka filmu. And thats gore! Film bi mel pravi filing če bi bilo več krvi in bolj realistično vse skupaj. Ampak ja to potem zmanjša prihodek... škoda

Drgač pa zabaven film. Bejbe so pa tud super

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
xxx The return of Xander Cage - 2/10

Sploh ne vem zakaj sem gledal do konca.

Spoiler:
Ok od tripple xa računaš tisto začetno adrenalinsko sceno, ampak potem, ko ti pa na koncu pičke strelajo kot ganster rapperji in plešejo okrog proti specialcem z avtomatskim orožjem in en random DJ rešuje situacijo z 9mm pištolo te pa mine vse skupaj. Zgleda noben v filmu ne zna pištole naravnost držat.