Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Ded je ko nek medo, ničemur ni bilo podobno.
.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
D [cenzura]? Končno batman zgleda kot je treba. Ne pa una [cenzura] od Bejla. Zakon Batman je Affleck
film je pa pač akcijski film, ničæ posebnega
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
D [cenzura]? Končno batman zgleda kot je treba. Ne pa una [cenzura] od Bejla. Zakon Batman je Affleck
film je pa pač akcijski film, ničæ posebnega
no no, medo pač ni agilen kar pojava batmena mora bit, torj vlečnje za zajle, letenje, spuščanje, itd...tu pa zgldakot da bi hulk skakal okol. Bedno in duhamoreče.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Včeraj gledal film Lobster. Bolj odbitega filma še nisem videl, ocena na imdb pa 7,2.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Včeraj gledal film Lobster. Bolj odbitega filma še nisem videl, ocena na imdb pa 7,2.
Jaz ga imam naloadanega že nekaj časa pa se ga kar ne spravim in ne spravim gledat, imam na podlagi ocen ter trailerja take mešane občutke. Tvoja ocena te odbitosti je pozitivna odbitost ali...?
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Jaz ga imam naloadanega že nekaj časa pa se ga kar ne spravim in ne spravim gledat, imam na podlagi ocen ter trailerja take mešane občutke. Tvoja ocena te odbitosti je pozitivna odbitost ali...?
Ma negativne. V začetku sem ga gledal, ker je bil film odbit in že zaradi tega zanimiv, kasneje pa mi je dopizdilo in sem na 3/4 ugasnil. Oglej si ga, če boš zdržal do konca. Me prav zanima kaj boš napisal potem.