Klasika: Katere filme ste gledali? III

Zupi

Zelenc'
20. jul 2016
6
0
1
Pred kratkim sem gledu The Big Short. Ne vem kok časa se porabu, da sem dobil solidno kvaliteto. Super film, odlična zasedba, je pa težka tema, zato priporočam slovenske podnapise za lažje razumevanje..

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.081
16.228
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Ded je ko nek medo, ničemur ni bilo podobno.

Ja pa saj mora bit nabildan na max če se pa s Supermanom tolče no
grin1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.268
113
42
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
.
D [cenzura]? Končno batman zgleda kot je treba. Ne pa una [cenzura] od Bejla. Zakon Batman je Affleck
film je pa pač akcijski film, ničæ posebnega

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Fizično je mogoče OK, visok in nabit, ampak ne paše pa Ben, saj če ga ne bi poznalo od prej, bi bilo ok, ker pa ima znano filmsko zgodovino, se pač gledalci težko distanciramo od tega.

Tako kot da bi mr. beana nafilali s steroidi, zresnili in dalo v vlogo batmana...pač ne gredo eni igralci in ene vloge skup.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
.
D [cenzura]? Končno batman zgleda kot je treba. Ne pa una [cenzura] od Bejla. Zakon Batman je Affleck

no no, medo pač ni agilen kar pojava batmena mora bit, torj vlečnje za zajle, letenje, spuščanje, itd...tu pa zgldakot da bi hulk skakal okol. Bedno in duhamoreče.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
OK, gremo malo nazaj na temo
grin1.gif

Tarzan 8/10 - saj ni tako dober, samo je bil Tarzan ena mojih najljubših knjig, ko sem bil froc
wink-1.gif

Mike and Dave need wedding dates 5/10 - nič kaj preveč smešno, predvidljivo...

Central intelligence 6/10 - še kar gledljiva komedija, glede na igralsko zasedbo nisem pričakoval tega.

Independance day: Resurgence 7/10 - še kar primerljiv originalu po kakovosti, pač tipični blockbuster za možgane na off.

Now you see me 2 - 7/10, rahlo razočaranje po prvem delu. Gledljivo, ni pa presežek

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Whiskey Tango Foxtrot aka WTF
Ocena4

Gledal zarad tega ker ga je moja hotla gledat. Po trailerju sodec sem mislu da bo pac neka okej komedija, ampak je to eden tistih kjer vidis trejler in vidis vse dobre fore filma. Film je v 95% brezvezna drama z medlimi pribliski komedije. Odsvetujem.

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
.

no no, medo pač ni agilen kar pojava batmena mora bit, torj vlečnje za zajle, letenje, spuščanje, itd...tu pa zgldakot da bi hulk skakal okol. Bedno in duhamoreče.

Kaj so utrgani 2uri in pol.
bonk.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.668
113
Včeraj gledal film Lobster. Bolj odbitega filma še nisem videl, ocena na imdb pa 7,2.
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.081
16.228
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Včeraj gledal film Lobster. Bolj odbitega filma še nisem videl, ocena na imdb pa 7,2.
smile-1.gif

Jaz ga imam naloadanega že nekaj časa pa se ga kar ne spravim in ne spravim gledat, imam na podlagi ocen ter trailerja take mešane občutke. Tvoja ocena te odbitosti je pozitivna odbitost ali...?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.668
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
smile-1.gif

Jaz ga imam naloadanega že nekaj časa pa se ga kar ne spravim in ne spravim gledat, imam na podlagi ocen ter trailerja take mešane občutke. Tvoja ocena te odbitosti je pozitivna odbitost ali...?

Ma negativne. V začetku sem ga gledal, ker je bil film odbit in že zaradi tega zanimiv, kasneje pa mi je dopizdilo in sem na 3/4 ugasnil. Oglej si ga, če boš zdržal do konca. Me prav zanima kaj boš napisal potem.
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Star Trek Beyond (2016) en CGI, brez zgodbe.... prov pogrešam, kakšen film kot je bil cube, kjer je bila zgodba.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.379
172
63
38
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
smile-1.gif

Ma negativne. V začetku sem ga gledal, ker je bil film odbit in že zaradi tega zanimiv, kasneje pa mi je dopizdilo in sem na 3/4 ugasnil. Oglej si ga, če boš zdržal do konca. Me prav zanima kaj boš napisal potem.
smile-1.gif

Meni je bil pa pozitivno odbit!
smile-1.gif