Klasika: Katere filme ste gledali? III

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa saj je dovolj HD ripov že zunaj za lepe praznike: Martian, Bridge of Spies, Intern... Za Steve Jobsa je pa še screener preveč
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Irrational man je tudi prišel "zdaj".

Ne vem kaj mučkajo s solace, to čakam ko sahara vode
wink-1.gif

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Oh, cmon, če ne gledaš na nevem kakem audio/video sistemu je slika in zvok (ac3) teh nedavno releasanih dvdscr čisto spodobna (pa tudi če gledaš na takem sistemu je vredu. Če ne pa poglej izzid blu-raya in čakaj do takrat, nevem zakaj sploh sprašuješ).

Se popolnoma strinjam!

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Kvaliteta je povsem spodobna, vsaj za nas, ki ne gledamo na razdalji ene diagonale, kot pač moraš, če želiš videti detajle full HD.
DVD kvaliteta + 5.1 zvok je meni povsem dovolj.

Če se vrnemo na temo...

Creed 7/10, meni osebno precej boljši od Southpaw, Stallone bo še kje na stara leta dobil kak kipec, če mu že v mladih ni uspelo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Šiška deluxe

kar v redu 7/10

Bog pomagaj.

Jebiga je bil 100x boljši. Upam, da niso to oglaševal za komedijo.

Od pjancev, razbitih domov, pedrov, jugonostalgije, pedofilov itd..... A ne znajo enga normalnega filma naredit. Če, bi moral za to plačat 5€, bi imel uničen mesec.

Nazadnje urejeno:

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Star Wars: The Force Awakens - 5/10

Nič novega, veliko kadrov je ena sama reciklaža preteklih filmov (sploh "prvih" treh posnetih). Film je narejen za mladoletnike in otroke in v bistvu ne sodi v zbirko ljubiteljev serije. Nisem pričakoval veliko, pa sem bil vseeno zelo razočaran. Očitno so Hollywoodu postali ciljna skupina gledalci filmov Hunger games, Maze runner, in podobna navlaka. Vse za $$$...
uf-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Oh, cmon, če ne gledaš na nevem kakem audio/video sistemu je slika in zvok (ac3) teh nedavno releasanih dvdscr čisto spodobna (pa tudi če gledaš na takem sistemu je vredu. Če ne pa poglej izzid blu-raya in čakaj do takrat, nevem zakaj sploh sprašuješ).

Ma [cenzura]. Ok gre za kake komedije in drame, ne moreš gledat pe kake akcije. Recimo kak Walter Mitty je totalna škoda, če ne gledaš vsaj 720p... pa je čisto vseeno na kakem montirju gledaš.

Jaz recimo serije, ki jih gledam sproti, potegnem navadno kvaliteto dol. Filme ponavadi potegnem, ko pride ven vsaj kak BRRip, potem pa odvisno od filma, počakam na HD ali ne.

Jaz gledam vse serije 720p ali 1080 če je kaj res posebnega.

Dobre filme, filme kjer je zvok pomemben počakam na DTS HD-MA verzijo (blueray kopija), ostale filme pogledam 1080 DTS. Dejansko se pozna zvok, če gledaš na spodobnem hifiju. Raje počakam kak dan več pa je... 200 mega linija, pa veliko placa na disku... pa potegne vse verzije filmov zelo hitro. Je pa res, da v kino pa ne hodim, ker mi je B.....

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Star Wars: The Force Awakens - 5/10

Nič novega, veliko kadrov je ena sama reciklaža preteklih filmov (sploh "prvih" treh posnetih). Film je narejen za mladoletnike in otroke in v bistvu ne sodi v zbirko ljubiteljev serije. Nisem pričakoval veliko, pa sem bil vseeno zelo razočaran. Očitno so Hollywoodu postali ciljna skupina gledalci filmov Hunger games, Maze runner, in podobna navlaka. Vse za $$$...
uf-1.gif

Nebi dal ravno 5/10, ampak veliko več pa tudi ne. Mogoče ker so bila pričakovanja večja, mogoče ker mi Star Wars že tako ni bil nekaj 'ekstra', ampak popvprečen film, nova Star Treka na primer sta bila precej boljša.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
ksz...

Walk in the woods 5/10

Sem imel high hopes, ker sem prebral že eno knjigo od tega. Short history of nearly everything.... No tole ni bilo dobro.

Robert Redford se pa kr drži za svoja leta.
roza.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.671
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
ksz...

Walk in the woods 5/10

Sem imel high hopes, ker sem prebral že eno knjigo od tega. Short history of nearly everything.... No tole ni bilo dobro.

Robert Redford se pa kr drži za svoja leta.
roza.gif

Seveda se drži, ko pa ima kožo našponano iz vseh strani. Pa blond je tudi, kot da bi bil star 24 in ne 79.
smile-1.gif

Mimogrede, film je beden.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Legend - 7/10 Škoda, sem pričakoval več. Pa vseeno Tom Hardy mislim da poleg Di Capria najboljši igralec te generacije.
ted 2 - Prou zabavno :D My kind of movie itak :D

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Pa je padu še The Martian - Odličen film kar se mene tiče. Ma par napak na žalost unih klišejskih ki sm jih opazil samo zato ker mi grejo res na [cenzura] ampak overall hud film. Pa igra je bila fantastična

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Katere klišejske napake to?

Drugače pa: gledal The martian, lušna zadeva, 8,5/10
Sicario 9/10 (predvsem zaradi meni všečnega konca
tongue-1.gif
)
Shooter (2007) 7,5/10, kar ok akcija za dolgčas preganjat - http://www.rottentomatoes.com/m/shooter/

Drugače pa komaj čakam še The Revenant pa The hatefull eight. Je pa tudi meni DiCaprio eden bolj zanimivih in dobrih igralcev, res ne vem komu se je zameril, da do zdaj še ni prejel niti enega oskarja, jaz osebno bi mu jih dal že več in ne zgolj enega.