Ti bom poslal FURS za vrat, pa boš videl krajo. Me prav zanima koliko denarja za opravljeno delo ti pristane v žepu in ne na računu.Poleg kraje tudi
UDOBVC, saj sem vedel!Ti bom poslal FURS za vrat, pa boš videl krajo. Me prav zanima koliko denarja za opravljeno delo ti pristane v žepu in ne na računu.
Dilanje zemljišč tudi dosti prinese. Kakor obrneš torej dilanje, česa pa vstavi poljubno, če si šerif je dovoljeno vse.In mamila so edini način, da se pride do denarja?
A si spet pameten? Že jugo oblast je znala pregnat klošarje iz urbanih središč za dober imidž. Tako bi znal tudi Šerif pregnat đankije, če bi jih hotel. Torej problem premaknil, ne razrešil.Kje na svetu so pa narkomane počistili? Mogoče v ZDA, ko so napovedali vojno mamilom in napolnili zapore z nekaj milijoni malih dilerjev? Torej ne seri in malo manj prebiraj Kunstlja.
In izmed vseh na tabli mu lih ti groziš s fursom pa saj ok, se človek še malo nareži zravenTi bom poslal FURS za vrat, pa boš videl krajo. Me prav zanima koliko denarja za opravljeno delo ti pristane v žepu in ne na računu.
In kam bi jih po tvoje pregnal? V Hudo jamo?A si spet pameten? Že jugo oblast je znala pregnat klošarje iz urbanih središč za dober imidž. Tako bi znal tudi Šerif pregnat đankije, če bi jih hotel. Torej problem premaknil, ne razrešil.
Huda jama je jama gorja. Ne zlorabljaj jo.In kam bi jih po tvoje pregnal? V Hudo jamo?