Klan Janković

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Saj sem napisal. Če nič drugega bi moral zagnati (IN PLAČATI) aparat, da se zadeva pomete pod preprogo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Tudi ko sem imel ciganske sosede, nisem potreboval 150 kamer, tako kot ti. Sedaj nimam nobenega ciganskega soseda, kamer pa še vedno ne potrebujem. Zgleda, da imaš ti bolj problematične sosede, kot so cigani.

Pač potrpiš, ker proti burji se ne da scat, če je pa vse, kar bi moralo delati red, skorumpirano v Sloveniji. 75 let komunizma je kot rakaste celice, ki so se razsejale v vse pore družbe. Zamujena lustracija.

stari tud tstiki ki jim trenutno sacnje ugaja na tak ali drugačennačin se slej ko prej zmočijo...veš burja nima definirane smeri pihanja in scanje se lahko kadarkoli obrne proti tebi..poznam par takih primerov, ko ji m je tak način scana pašal, sedaj ko so mokri pa malo manj....ampak saj veš vsaka šola neki stane, eni so posebej zabeljeni pa rabijo res orng trdno izobraževanje

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
stari tud tstiki ki jim trenutno sacnje ugaja na tak ali drugačennačin se slej ko prej zmočijo...veš burja nima definirane smeri pihanja in scanje se lahko kadarkoli obrne proti tebi..poznam par takih primerov, ko ji m je tak način scana pašal, sedaj ko so mokri pa malo manj....ampak saj veš vsaka šola neki stane, eni so posebej zabeljeni pa rabijo res orng trdno izobraževanje
Edino janšizem lahko obrne to scanje.
Tega se rdečuhi in Kučanov klan še kako zavedajo, zato pa je takšna gonja in politični procesi proti Janši.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113

Poglejte, kako danes propada del Stožic​

Čeprav ljubljanski župan Zoran Janković gradnjo stadiona v ljubljanskih Stožicah pogosto prikazuje kot velik uspeh svojega županovanja, je projekt v resnici daleč od tega. Predvsem njegov trgovski del namreč danes kaže klavrno podobo in vsem na očeh propada.

Gradnja stadiona v Stožicah je potekala med letoma 2008 in 2010, vodilo pa jo je podjetje Grep. Del, namenjen stadionu, je bil nekako zgrajen, še vedno pa čaka na dokončanje nakupovalno središče. To se je od svežega gradbišča spremenilo v propadajoče betonsko mesto duhov. Namesto trgovin so v etažah pod Športnim parkom Stožice le mah, plevel in propadajoči beton.
Medtem se je v stečaju znašel tudi Grep. Družba je naredila za 186 milijonov evrov dolgov, pri čemer so banke izgubile 135 milijonov evrov, podizvajalci pa so zaradi neplačanih del ostali brez 30 milijonov evrov. Nekateri od njih so zaradi tega propadli, nekateri naredili samomor.
IMG_4106.jpg

Celoten projekt je bil na začetku vreden 81 milijonov evrov, na koncu je gradnja stadiona in večnamenske dvorane stala 114 milijonov evrov. Koliko denarja je pri tem romalo v zasebna podjetja ljudi iz ljubljanskega magistrata, lahko samo ugibamo.
image0.jpeg

A. V.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Jih ni 150.
So pa namenjene za nadzor živali predvsem divjih....lisice šakali rdeĆe lićinke...
Če pa šteješ rdeće ličinke za ljudi potem pa....no to je tvoj problem...
Tudi ko sem imel ciganske sosede, nisem potreboval 150 kamer, tako kot ti. Sedaj nimam nobenega ciganskega soseda, kamer pa še vedno ne potrebujem. Zgleda, da imaš ti bolj problematične sosede, kot so cigani.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
" Ko sem dočakal tipa in fotke, sem se pobral od tam" - kje so fotke?

PS. ŽE večkrat sem napisal - Zoki gre v arest, ko izgubi volitve, da pa je "eliminiral" Kavaški klan, ta pa je bosa. In da je "capo di tutti capi" - nekateri se ne bi strinjali (vsaj eden :) ).

• Všeč mi je
Reactions: bizi

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Zanimiv članek, sicer plod domišljije bi rekel, ampak nekaj mi pravi, da ne bo prav dolgo na spletu:

Mafia city​

/ Objave / 01/08/2023
Nekaj bo treba priznati brez izgovorov. Naš premier Robert Golob je navaden papak prve klase. Ajde, postal je sončni kralj in padel na prvo kurbo. Tole, kar zdaj izvaja in nam kurbo servira kot odlično strokovnjakinjo za vse vladne teme, je zgodba brez primere. Po vseh kazalcih jo bo padli Bešić Loredan še začinil. Golob je izjavil, da ni tip, ki bi kontroliral besede svoje ženske? Halo? Saj si ja predsednik vlade, ne pa najemnik bordela. Namesto tega ona kontrolira njegove besede. Bivši minister SD Patrik Vlačič je povedal, da je Gabrova nenasitna denarja in kokaina. Ko ji prvič ni dal bankovcev za kokain, je bilo plesa konec. Dobesedno. Zdaj pa povsem resno in aktualno vprašanje! Ali naš predsednik vlade uživa kokain? Odgovor je pozitiven.
V zadnjem Reporterju je neustrašna novinarka Katarina Keček razgalila delovanje narkomanskega trga v Ljubljani. Prva si je upala imenovati nekaj glavnih igralcev z Jankovićem na čelu. Ljubljana je kar se droge tiče klasično mafijsko mesto. V New Yorku bi temu rekli, da so si ga razdelile štiri družine. V Ljubljani je družinsko organizirana mafija samo ena, to je albanska. Vse ostale so povezane z nacionalno pripadnostjo in se vodstvo ne prenaša po krvnih vezeh. Kar je Kečkova zapisala, drži. Mesto so si razdelili do hišne številke natančno, vsi glavni igralci pa so hkrati policijski ovaduhi. Vse štiri mafije med seboj dobro sodelujejo in do vojn ne prihaja. Cena kokaina in heroina je v Ljubljani konstantna in se ne spreminja. To pomeni, da nekdo nadzira celoten trg in ceno. Le kdo bi to bil?
To je ljubljanski župan Janković, ki je hkrati tudi šef srbske mafije v Ljubljani. Janković je tisti, ki je za isto mizo posadil ostale tri šefe ljubljanskih mafij in postavil nova pravila. Sestanek, ki ga omenjam, se je zgodil pred leti v ljubljanski gostilni AS. En dobavitelj za vse, je rekel Janković in izrinil manjše dobavitelje in člane Kavaškega klana, ki so jih priročno pospravili za rešetke. Izet Rastoder je postal glavni in edini vir za vse štiri ljubljanske mafije. Preko svojih banana transportov iz južne Amerike skrbi, da so v prestolnici Slovenije vsi vpleteni zadovoljni. Pokojni Mančić je bil prosti strelec in hkrati ovaduh policije. Ker je hodil v »zelje« eni od ljubljanskih mafij, so ga ubili.
V Sloveniji se ne more več zgoditi policijska akcija tipa »KOLO«, če se je še kdo spomni. Danes so kriminalisti del prodajne verige in dobivajo svoj delež, da trgovina nemoteno poteka. To kar je bilo predstavljeno v reportaži Kečkove, so ostanki. Brezdomni narkomani, ki se zbirajo na Petkovškovem nabrežju, predstavljajo neznaten delež v trgovini s kokainom. Kokain je za tiste z debelo denarnico in »sponzoruše« tipa Tina Gaber. Zadnjič sem obiskal Petkovškovo nabrežje, ker mi je nekdo obljubil stare fotografije iz praznovanja njegovega rojstnega dne pred 23 leti. Takrat so še obstajali fotoaparati in so ostale fotografije za spomin. Danes je vse na telefonih. Praznovanje je bilo v Fužinah v lokalu, kjer je delala Sanja Ajanović. Na dveh fotografijah mi sedi v naročju, na mizi pa črtice kokaina. Da ne bo na sodišču lagala, da se nisva poznala. Moja bivša bi lahko kaj dodala, ampak fotografije bodo zadoščale.
Med čakanjem na tipa in fotografije mi nekdo ponuja češnjo? Kaj je češnja? Prvič slišim. Nekoč sem vedel, kaj je sok, apač, žuto in podobna jajca. Češnja je substitol, sem izvedel v nadaljevanju. Me ne zanima. Ko sem dočakal tipa in fotke, sem se pobral od tam. Če sem se prej spraševal, od kje migrantom, ki v Metelkova mesto prodajajo drogo, kanal za dobavo, zdaj vem? Drogo jim vsak dan dobavlja eden od Jankovićevih mestnih redarjev.
Še ena ljubljanska posebnost bode v oči. Vse štiri ljubljanske mafije imajo svoje legalne varnostne službe. Bolj kot za red v lokalih, skrbijo za nemoteno trgovanje z drogo. Gotti bi zavidal Jankoviću, če bi v grobu videl, kako je »opankar« organiziral mesto. Slišal sem celo govorice, da je Janković podtaknil Tino Gaber zelenemu Golobu. Pa končajmo s tisto zdaj slavno diplomsko nalogo FDV iz leta 2010.
Žal si vsi estradniki v Sloveniji ne morejo privoščiti kokaina, je zapisala v diplomski nalogi in diplomirala. Očitno na FDV lahko padeš samo po stopnicah. Ker estradniki niso mogli financirati njen nos, se je obesila na takratnega ministra Patrika Vlačiča. Zdaj je prišlo na dan celo to, da jo je moral takratni PV Pahor prijaviti KPK. Žal!
Zgoraj napisano težko obesimo krivcu za vse, Janši. Ali pač, poskusimo! Če Janša ne bi brcnil Jankovića iz Mercatorja, bi bil danes šef srbske mafije spet Zoran Janković. Ne bo šlo.

Link do vira je zgoraj objavil 8888

B81

22. jul 2007
37.034
10.548
113
" Ko sem dočakal tipa in fotke, sem se pobral od tam" - kje so fotke?

PS. ŽE večkrat sem napisal - Zoki gre v arest, ko izgubi volitve, da pa je "eliminiral" Kavaški klan, ta pa je bosa. In da je "capo di tutti capi" - nekateri se ne bi strinjali (vsaj eden :) ).
Sklepam, da so fotke za varnost? Res pa lahko to napiše vsak, za jankota in izeta ima večkdo podobno mnenje, ker tako nedotakljiv ne more bit nihče.