kje v LJ se kopat v SAVI??

juhica

Pripravnik
13. apr 2011
37
0
6
kje v LJ se da fino kopat v savi?
mogoče koordinate?
Pa ne mislim une plaže za swingerje
wink-1.gif
hehe
Da lahko cucke zraven peljemo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
tradicionalna lokacija je sicer pod savskim mostom (med ježico in črnučami), ampak jaz se v savi ne bi ravno kopal...

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Uff kje so časi ko smo se v Savi kopali, se še spomnim ko je bila kolikor toliko čista, nobenega dvigovanja alg s kamov ipd., sedaj pa.....jest osebno se tudi že več kot 10 let ne upam notri vržt, ker bog ve kaj vse se notri zliva. Drugače pa kot je predhodnik napisal. Se pa najde tudi kakšno fajn lokacijo če se zapelješ na Brnčičevo in potem na križišču kjer je servis za kamione desno in čez tisto vas, parkiraš in potem pešake dokler ne najdeš kaj fajnega.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
V Ljubljanici niti pod razno pod Rakovo jelšo...če že, nad in tja do Podpeči..če je kje kakšno kopališče pa ne vem. Smo se ene 7 let nazaj malo s splava metali v bližini Podpeči. Ima pa nizek vodostaj Ljubljanica sedaj tako da...
Iška je good, samo je mrzla, sem že videl tudi kopalce v Podpeškem jezeru, potem se pa verjetno že počasi konča tole z LJ in bližnjo okolico.

juhica

Pripravnik
13. apr 2011
37
0
6
evo ! smo bli v Savi 100m višje od une kitajske restavracije. Perfektna voda...takoj globoka...paa nam mi nekdo reče da je to umazano...
super posončli in shladili!
Tu pa tam je bil pa kak nudl...hehe
Gremo jutri spet !