Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
A pa ste vi dejansko sposobni pojest 600 ali 1000g zrezek al gre tu samo za pretiravanje? Ajd, 30 dek rozbifa tud men ni nek hud problem z mal priloge zmazat, sam še enkrat ali dvakrat tolk je pa kar precej
Citat: Uporabnik gufy pravi:
A pa ste vi dejansko sposobni pojest 600 ali 1000g zrezek al gre tu samo za pretiravanje? Ajd, 30 dek rozbifa tud men ni nek hud problem z mal priloge zmazat, sam še enkrat ali dvakrat tolk je pa kar precej
jaz ne rabim priloge, recimo solato zraven ali kaj za pit in je to to.
Predvčerajšnjim sem doma spekel zame in za punco skupaj 650g govedine, pa sem pojedel verjetno vsaj 400g jaz, pa sma imela zraven še krompir pečen, pa bi brez problema še jedel meso
samo moram pa priznat, da še nisem kdaj v gostilni dobil dost velikega, ampak tudi nisem nikjer naročeval 1000g (ker nisem bil v steakhousih)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.