Prvo pozdrav vsem! Pozdrav slovenskim ovcam kakor tudi tistim,ki bi se borili in pa ne debatirali! Eno leto mineva od padca prejšnje vlade in ustoličevanje nove še slabše-gamadi!Kaj smo pridobili tapravi protestniki-nič,nula,nula na področju sprememb!Opažam pa,da so izdajalci-ritolizniki političnih krogov zakorakali v [cenzura] politiko.Tu imamo stranko solidarnosti in sedaj še kvazi združeno levico! Mi smo pridobili na spoznanstvu,povezanosti in borbenem duhu in naučili se marsikaj! Za vas ne vem ampak zase vem,da izdajalci in ritolizniki ne morejo odločati o naši Sloveniji kaj šele o ljudstvu zato so tudi te [cenzura] pokvarjene pa še hinavske povrhu gotove kakor gnila vladajoča gamad in pajdaši,ki ubijajo ljudstvo!Ni izjem za nikogar,ki je ubijal ljudstvo na takšen ali drugačen način tuid za opozicije-kdor je [cenzura] mora odgovarjati!Kaj smo rekli?Gotovi vsi zadnjih 23. let,ki so pokradli,zadolževali in ubijali ljudstvo!Sramota za vas!Ko je bila na oblasti prejšnja vlada je bilo dosti ljudi na ulici-kaj pa zdaj?Vprašajte se sami!Barabe,ki so na oblasti vas bodo spravile na kolena a vi to požirate in ste mirni!Pa česa vas je strah ovce strahopetne?Vprašam vas,,,hočete spremembe?Želite dostojanstveno življenje za vas in otroke?Vas je strah policije,vas je strah batin,česa?Z debatami in volitvami ne bo sprememb!Ljudje,potrebno bo na ulico v Ljubljano in nagnat vladajočo politično gamad ven!Ljudje na miren način ne bo sprememb-zapomnite si to enkrat za večne čase!Kako je treba presodite sami saj spremljate dogajanja po drugih državah!Ne želim,da mi kdo očita,da vas vzpodbujam k nasilju!Osebno sem za,da krenemo na ulico v aprilu in,da spravimo v Ljubljano vsaj 3000 ljudi ampak potrebujem vašo pomoč!Ste za ali boste ostali večni strahopetci pred računalnikom?Lahko začnete z nami ali postanite,če že niste reveži! Premislite in se vprašajte kaj še lahko izgubite in kaj lahko pridobite! Lep pozdrav-Aleš Metličar-031788632