To vse zelo drži in itak, - vendar Juga je morala iti narazen. Juga je bila umetna tvorba in Tito je bil res neverjetno uspešen, da jo je nekako uspel držati zlepljeno skupaj. Seveda z ogromno policijo, in ogromno moralno pripadnostjo samih državljanov, ki je pa še bolj pomembna.
Slovenija je iz tega konglomerata tako izrazito ven štrlela, da je zadeva morala razpasti. Po moje 10 let prepozno. Medtem je namreč tudi okoliški svet padel iz tečajev in ekonomske stabilnosti - Slovenijo so popadli kot trop psov in jo raztrgali po željah svojih interesov.
Malce bolj slikovito napisano
Zgodovina bo potrdila, kot si omenil, vendar mnogo prej. Zgodovinska napaka je bila storjena leta 1919 - 20, ampak zopet v očeh nas, slovencev. V očeh sosednjih držav pa ne, saj so komaj čakali. Tako kot tisti trop psov tam zgoraj.
Še vedno vztrajam pri svoji začetni trditvi. Beračev mi ni potrebno imeti okoli sebe, saj imamo državo, ki lahko to zelo enostavno regulira. Pravzaprav imamo državo ravno zato, da ne bi sami postali berači! Za to delovanje jo zelo krepko plačujemo!
Ciganov mi pa tudi ni treba, da bi se mi motali med nogami. Za njih je edinole krepelo pod kolena!
Druge metode ti indijanci ne poznajo!