Kje ste, gniloba novodobna ...

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Napiši kdo je hotel višje plače, ni dovolj so se kregali za višje plače,nadalje povej kdo je zagovarjal ukinitev vsake proizvodnje in preusmeritev v turizem tehnologijo in trgovino.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.423
5.660
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
dsf in robi vidva sta dejansko malo motena in povsod vidita komuniste... pa čeprav so komunisti osamosvojili slovenijo (jeba knede).
dokler ste imeli polno rit vsega ste bili tiho in podpiral LDS itd itd... sedaj ko je marmelade zmabnkal in je ostala samo še suha kruhova skorja pa s prstom kažete "oni so kradli"...

kradli so vsi. pa kar spomnite se še par let nazaj se je v medijih in v družbi ganjala "mantra" da se proizvodnja ne splača da slovenija je in bo visokotehnološka razvojna država... da umazane proizvodnje ne sme biti... in je ni.

bedaki

Ti, lanos pa Demziæ mate en problem......zelo radi relativizirate krajo.....v smislu vsi so kradli......človek bi vam rekel da ste ena vrsta novodobnih Jezusov
smile-1.gif

Taki (A SE GA SPLOH ŠE KDO SPOMNI
sprasujem se.gif

Bog nam pomagaj če se zgodi druga osamosvojitev in nas bodo taki osvobajal kot ste vi 3je.....
smile-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Taki (A SE GA SPLOH ŠE KDO SPOMNI ) ko Virant.......bolj papeški od papeža......zato je pa tud šel v ku.....

Bog nam pomagaj če se zgodi druga osamosvojitev in nas bodo taki osvobajal kot ste vi 3je.....

he he.. a bo to vse, kar zmoreš? pa...ok.... mal po svoje razumeš, pa sej bo bolše, a ne

enkrat smo te že osamosvojil, drugeč te ne bom. Se boš moral sam. Prvo moraš pa vedeti od koga in kam
Virant ja.... njegov pl. sistem.... pošten u 3PM. Sam za koga

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:

...kradli so vsi...

Kradli so vsi. Janša je lopov!

To je tipično razmišljanje komunisteka=za svinjarije so krivi drugi, za uspehe sem zaslužen le jaz (in mogoče partija).
stupid-1.gif

PS- ko bo komunistek zapisal: kradel je: Janez, kradel je Milan, kradel je... ker smo oškodovani vsi se mora Janeza, Milana... pravično kaznovati bo iz rdeče kloake prestopil civilizacijsko pregrado ideološke zaslepljenosti v kateri se sedaj nahaja.

Kamele0N

23. jul 2008
42.423
5.660
113
Aia pa dragi tovariši, drage tovarišice.......objavlam žalostno vest za vas......zapustila nas je še ena v nizu strank, ki jih vsakokrat na novo ustanovijo za volilne potrebe
cheer.gif

KlJiK

Zanimivo vesti ni na medijskih trobilih kot sta delo in dnevnik
17758-icon_confused.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.636
3.090
113
v lokalni ostariji
kamelči v dnevniku je bil kar velik članek o razpustu zares-a. ampak a ves je potrebno PREBIRAT da kaj PREBERES...

kradli so vsi ki so imeli moznost in bili pri koritu. od "zasluznih" osvoboditeljev naprej. narod je bil tiho ker je imel korist... seveda pa so sedaj krivi "komunajzerji". a ti ki so kradli so bili že 91. prebarvani.

kradli so clani ex ZK kradli so farski (zvon1 in zvon2 dva izmed vecjih krivcev za bancno luknjo)... zalostno je pa to, da sedaj razni knedlni obtozujejo neke "komunajzerje" da so krivi vsega in edini argument jim je "sej so 45 metal v jame"... pogovarjamo se pa o letu 91 in naprej...

in seveda sem za to, da se vse ki so pokradli družbeno premoženje kaznuje. ampak tega pac ne bomo dosegli... so prevec povezani med seboj da bi si dovolili (le kako to, da so komunajzerji spustili jj-a a? ali pa bavcarja? hmm)
dej kameleon za malo bolj pametnega sem te imel...

Kamele0N

23. jul 2008
42.423
5.660
113
Citat:
kamelči v dnevniku je bil kar velik članek o razpustu zares-a. ampak a ves je potrebno PREBIRAT da kaj PREBERES...

Alko pa saj v temu je blem......ko Janša kupi zemljo v Trenti (z)ve vsa Slovenija.....to je tema nadaljna 2 tedna v vseh poročilih.....ko ZAHEC ustanovi stranko mesec pred volitvami vsi v luft skačejo do zadnjega dne...

Ko pa Janez razmaha sodišče ker je protiustavno....ker postopek ne štima...razno.....ko GolobitZ ukine svojo stranko mormo pa PREBIRAT informacije...

Sej vem da nisi dojel
tongue-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.636
3.090
113
v lokalni ostariji
ja kameleon sem dojel.

komunajzerji so vsega krivi in vse skrivajo. in vsi mediji so levi..

zares je bil mrtev že dolgo časa. ne vem zakaj naj bi bila pomembna novica to, da so jo še formalno ukinili? jaz janše in njegovih bedarij ne spremljam. spremljam pa vse rabote tako levih kot desnih...

sedaj ko je JJ in kompanija ustanovila tv in radio tudi vsi pišejo o tem in delajo reklamo. a ni v redu?

Kamele0N

23. jul 2008
42.423
5.660
113
Citat:
ja kameleon sem dojel.
58928789.jpg

Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:zares je bil mrtev že dolgo časa. ne vem zakaj naj bi bila pomembna novica to, da so jo še formalno ukinili? jaz janše in njegovih bedarij ne spremljam. spremljam pa vse rabote tako levih kot desnih...

sedaj ko je JJ in kompanija ustanovila tv in radio tudi vsi pišejo o tem in delajo reklamo. a ni v redu?

ZATO da bi folk vedel da se ne voli strank ustanovljenih mesec pred volitvami....e ZATO!

Boš kupil delnice in stem podprl raznoliko medijsko krajino
sprasujem se.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.636
3.090
113
v lokalni ostariji
hja, zadnjih par volitev zmagujejo stranke ustanovljene tik pred volitvami... kljub temu da so se opekli pri zares.

saj tudi stranke prekupčevalca z orožjem se ne sme voliti...

delnic ne bom kupoval ker je prevelik riziko. nisem tako naiven kot so bili "vlagatelji" v nkbm (kdo je že rekel da je varna naložba?)

a veš, sej enkrat ko boš dovolj načitan boš razumel da niso "komunajzerji" vsega krivi. prav tako niso vsega krivi "belogradisti"...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
... da vam ušesa navijem!

Tisti, ki se tule oglašate glede preteklosti, ala Stardec, Stieber, Dsf, Osmica, ... prokleti konzervativci!

Pravkar je bil na mojih vratih berač!
shocked-1.gif
, ki je ponujal neke ročne izdelke, da bi kaj zaslužil za golo življenje.

V dno duše me je sram, samemu pred seboj, , da sem to doživel, saj smo celo življenje posvetili ravno temu, da bo človeško življenje v naši državi dostojno.

Prekleti buzeranti, samo oglasite se še kje v kakršni koli debati okoli tabelih, rdečih, plavih, črnih ... (dodaj poljubno!)
10.gif
Kaj pa ti kljukec Demzastični mene omenjaš v tvojih posranih zablodah?
A so tvoji na vladi al niso?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.994
6.218
113
blizu močvirne prestolnice
Alkoholik, bedak si kvečjem ti. Nikoli nisem glasoval za levo stranko. Če si bil ti neumen, to ne pomeni da smo tudi ostali. Ko tako rad omenjaš Zvon. Ja naredili so veliko bedarijo, toda zaradi tega ima Slovenija kar razvito optično omrežje, dokler ni bilo T2 se je ooptiki le sanjalo. Kaj pa je ostalo od firm iz foruma 21? NIČ!

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.279
983
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Alkoholik, bedak si kvečjem ti. Nikoli nisem glasoval za levo stranko. Če si bil ti neumen, to ne pomeni da smo tudi ostali. Ko tako rad omenjaš Zvon. Ja naredili so veliko bedarijo, toda zaradi tega ima Slovenija kar razvito optično omrežje, dokler ni bilo T2 se je ooptiki le sanjalo. Kaj pa je ostalo od firm iz foruma 21? NIČ!

Jaz od optike nimam nič, tepen sem pa ravno tko kot tisti ki jo imajo. Pa še ena o optiki, a ste že slišal da ima SŽ baje optiko ob progah položeno že davno pred T2, samo to je od SŽ in bi težko kdo od posvečenih smetano kasiral če bi se le ta uporabila. V končni fazi pa vsaka baraka ima tudi elektriko in baje ni noben problem dobit internet tudi po el. omrežju.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.636
3.090
113
v lokalni ostariji
robi, zanimivo kako ščitiš cerkev pri rabotah. res si revček, da trdiš "sej uni iz foruma 21 so tud kradli"... lej, rkc kot taka bi morala biti ČISTA KO SUZA! žalostno da tega ne vidiš...

zfdj ti krajo opravičuješ s optiko? res žalostno. kako najdeš opravičilo za to, da so pustili ogromno bančno luknjo in ukradli denar?

telekom je tudi napeljal optiko v hudo oddaljene vasice pa praviiš da je "komunajzerska" firma...

žalostno je, da kradejo največ tisti, ki so v nedeljo v prvi vrsti pri maši...

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
saj tudi stranke prekupčevalca z orožjem se ne sme voliti...
Edini dokazani trgovec z orožjem je Kučan (kontejnerji z orožjem na MB letališču, Izraelske havbice, izraelsko zastarela municija...). Kljub temu da veš, da se trgovcev z orožjem (pa tudi kršilce človekovih pravic, lopove...) ne voli pa komunisteki vseeno volite stranke, katere vam edini dokazani trgovec z orožjem in šef trenutno največje lopovske organizacije F21 servira nekaj dni pred vsakimi volitvami
stupid-1.gif