Kje se najbolj splaca odprti TRR za S.P. ?

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
Torej pri kateri banki se najbolj splaca odprti TRR ce si samostojni podjetnik? Kje imajo najmanjse provizije za vodenje racuna in uporabo elektronskega bancistva?
S.p. se bo odprl januarja...

pozdrav.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Jaz imam pri Novi KBM. Mesečni strošek za vodenje, Visa, bankanet je 5,50eur, pa vsak priliv na TRR ti zaračunajo 0,10eur.
Plačila prek bankaneta so 0,32€ na Novakbm račune in 0,80eur na račune ostalih bank.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Jaz imam delavsko, ne vem točno koliko so cene. Mislim, da nekoliko ugodneje kot NovaKBM v prejšnem postu. Prilivi so zastonj, polog je zastonj, preko spletne banke je zastonj plačilo na delavsko, na ostale banke 35 centov.

Prvo leto je spletna in mesečni strošek zastonj.
smile-1.gif

Sicer pa si odpreš vse banke in pošlješ na njihoh info poizvedovanje. Sem ravno prejšnji teden odpiral še en račun in dobiš skoraj od vseh v istem dnevu odgovor.

Nazadnje urejeno:

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
No, pametnjakovič, potem pa tako. Je zastonj, oziroma vključeno v ceno, ki je nižja od večine ostalih ali morda celo vseh na slovenskem trgu.
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Nobena stvar ni zastonj, kvečjemu je vključena v ceno.

Čisto zastonj prvo leto: vodenje osebnega in poslovnega računa ter na usb-ju za spletne zadeve (tudi usb zastonj)

lp

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ja delavska ima prvo leto vse zastonj, vključno z usb-jem in certifikatom za e-bančništvo, ter MC kartico za eno leto zastonj. S tem, da je potrebno opozorilo, da se verjetno bolj splača vzeti sigen-ca certifikat na UE, ki je itak zastonj, saj na usb dobiš certifikat od postarce, ki ga moras po brezplacnem prvem letu potem naprej placevati, mislim da 4,17 na leto.

LP

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Sigen-ca je brezplačen samo za fizične osebe, za poslovne subjekte pa ne (predvidevam, da s.p. spada sem).

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Drži, s.p. ki ima sigen-ca certifikat, dobi račun od ministrstva za javno upravo. Okrog 10 eur, ker nimam evidence pri roki.

Jaz razmišljam da bi za svoj s.p. vzel poštarco.