Kje plačujete položnice?

Kje plačujete položnice?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Umm, kwa pa je narobe s trajniki (oz. direktna bremenitev oz. kakorkoli se temu že danes reče)? Vsaj v moji banki so brezplačni. Natančneje: vključeni v stroške vodenja računa
wink-1.gif

B.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Stardo pravi:
In to veš kako... Pač vprašam
confused-1.gif
Dokler imajo tako, se ne sekiram. Ko bo drugač, bom razmišljal drugač. Če bi bilo tako kot praviš potem bi najbrž mal bol agresivno oglaševali ali pa kaj podobnega. V vsakem primeru pa kvantiteta ni nujno kvaliteta; tudi kvantiteta komitentov

@trust: Greš na Sparkasse, odpreš račun in ko imaš vse urejeno (NetStik, kartice, morebitni trajniki) zapreš drugje račun. Tistim, ki ti nakazujejo pač javiš novo številko TRRja za nakazila. Simpl ko pasul
cheer.gif

smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
na probanki trajniki nimajo provizije na mojem računu, če pa plačam kaj tako vmes pa preko prospleta za 0,30 centov.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.758
113
pri taščici
Vse redne položnice na trajniku, ostalo preko klika. Sem pa zadnjič po dolgem času plačal na banki (dbs) ker je hotelo sodišče potrdilo o plačilu - original položnico in klik ni veljal. Še dobro da sem pred tem vprašal,ker so v "navodilo" napisali da moram prinest položnico

rajhenburger

Pripravnik
4. jan 2008
95
0
6
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Vse redne položnice na trajniku, ostalo preko klika. Sem pa zadnjič po dolgem času plačal na banki (dbs) ker je hotelo sodišče potrdilo o plačilu - original položnico in klik ni veljal. Še dobro da sem pred tem vprašal,ker so v "navodilo" napisali da moram prinest položnico

Enako. Pri zneskih več deset jurjev je najbolj ziher.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.758
113
pri taščici
Več deset jurjev v evrih?
Jaz sem največji znesek do sedaj plačal preko klika, tako da na to ne dam nič. Je pa zanimivo da sodišče ne "prizna" izpiska iz klika kot verodostojnega?!

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Saj se da naročiti potrdilo za e-transakcije, razni izpiski, print screeni so pač lahko ponarejeni.

rajhenburger

Pripravnik
4. jan 2008
95
0
6
Citat:
Več deset jurjev v evrih?

Jap.

Citat:
Je pa zanimivo da sodišče ne "prizna" izpiska iz klika kot verodostojnega?!

Treba it na banko da ti napišejo potrdilo da si res plačal. Sicer je brezplačno, rabiš pa čas. To je veljalo za ZK nekaj časa nazaj.

Kar se sodišča tiče mi malo pred novim letom ni bilo treba dostavljat nobenih dokazil, ampak so videli že sami.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Sprintani izpiski iz elektronskih bank so lahko mirno ponarjeni.

Smo se v podjetju že večkrat srečali z njimi, eni se še toliko ne potrudijo da na "popravljen" print vpišejo aktualno ceno provizije njihove banke.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.758
113
pri taščici
S tem ponarejanjem se strinjam, ampak če so toliko " za luno" bom cash prinesel neposredno prejemniku in najs e potem slika....
(denar je isti ali naslednji dan na računu in naj preverijo...)

Nazadnje urejeno:

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Včasih vem, da so upokojenci hodli recimo na Elektro plačevat kar na njihovo blagajno, nakar so te blagajne ukinli.
Plačujem položnice elektronsko, vsaka me pride 29 centov, kar mi je kul. Včasih grem kaj izven plačat, pa so provizije res ubitačne...

Nazadnje urejeno:

mrxjs

Pripravnik
14. okt 2007
105
0
16
evo članek z naslovom Ko vam banka para živce, kjer lepo piše kaj in kako:

KLIK

Citat:
Kaj lahko zahtevam?

Storitve. Stara banka lahko izdela seznam direktnih bremenitev in trajnih nalogov in ga posreduje vam ali novi banki, o ukinitvi računa obvesti upnike, obračuna in vrne morebitna nadomestila, obračuna pripadajoče obresti in stroške, zapre transakcijski račun in na vašo zahtevo prenese sredstva na novega, je navedeno v brošuri Združenja bank Slovenije.

Drugače imam pa sam Volksbank in preko spleta plačujem 0,30€ provizije, vodenje TRRja je pa 2,04€. Pa dodati je še treba, da ni provizije za dvigovanje na bankomatih.

LP

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
jaz mam zlati račun diplomanta na NLB, sem slučajno našel na spletni strani banke. ni stroškov vodenja računa eno leto, drugače je 7,60 evra na mesec, ugodnosti pa so iste, kot če imaš zlati račun. poglejte tisti, ki ste diplomirali, pa od tega še ni leto dni minilo.
meni je zaenkrat kul, pol pa itak menjam banko.
plačujem pa preko klika. kot je že nekdo rekel, 0,33 evra na plačilo plus 0,65 evra strošek klika na mesec. še vedno ugodnje kot plačevat na pošti/banki.