Citat:
Uporabnik VinS pravi:
Citat:
Uporabnik krentip pravi:
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Mam jst:
http://nepremicnine.factorb.si/
Tole je 4x ceneje kot stane primerljiv oglaševan m2 apartmaja v tem kraju.
Na misel mi pride tole: There ain't no such thing as a free lunch
Kje je keč? Je slabo zgrajeno? V tej ceni ni zajeto vse? Je mikrolokacija tako zelo slaba? Morda kdo pozna in pove iz prve roke? 30000 € se za takle apartma po moj splača skeširat če ni kakšnega drobnega tiska... Pa ne mislim na to da bi naslednjih 20 let hodil na Krk - kaksne 5 let pa ze.
šel za hec pogledat, ko sem bil čez 1. maj na Krku: okoli 15 min peš od morja (skozi grmovje, po cesti še več), v tem stanju že od leta 2007 (si lahko predstavljaš, kako zgledajo bloki po 7-ih letih, ko nihče ne skrbi za njih, na strehi že manjkajo strešniki, tako da voda teče notri, ...), nihče ne ve, če je vodovodno omrežje, elektrika in druge napeljave ok (kaj se zgodi z vodovodnim omrežjem, ki stoji neuporabljeno si poglej na onkološkem inšitutu), za priklop na elektriko, vodovod je potreno dobiti soglasje vseh lastnikov (kaj če katero ne bo prodano?), pred tem potrebno še plačati dolgove za elektriko iz časa gradnje, ... mogoče za koga high risk - high reward za večino pa verjetno samo luknja brez dna...
pravilo seveda videno-kupljeno, ni nobenih garancij, reklamacij, ...