Kje kupujete čevlje? :)

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
Citat:
Uporabnik Mark pravi:
Kupujem Geox z njimi sem zadovoljen, kakšne športne pa kdaj Hervis, Intersport.

Sam sem včasih tudi kupoval Geox in bil zelo zadovoljen - mal dražji čevlji sicer, ampak so vsaj zdržal neko normalno dobo.
Zadnjih nekaj čevljev pa sem kupil v Deichmannu in Massu in oboje en jajc. Ajd, Deichmann še nekako zastopim (mal dnarja, mal muzke , grejo pa tudi reklamacije lažje čez), Mass (za "zlatarsko" ceno čevljev) pač ne. Tako da naslednje bo verjetno spet Geox.

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.884
113
V casih ko je peko prodajal geox sem kupil dva para in sta bila cisti shit. Nek breathe aero podplat ki je prepuscal ne samo vodo ampak tudi vlago. Predvsem od zunaj noter in ne obratno kot je bilo zamisljeno. Cevlji so bili po pol leta zmeckani kot bi bli iz papirja. V massu kdaj naletim na kaj uporabnega od vagabonda, zdaj imam ze tretji par in je ok. Drugace pa camper, ki pa se je tudi poslabsal. Tanki podplati in samo za suho vreme. Rob sem 3x nesel nazaj zalimat pa je se vedno spustil. Od stirih parov sta recimo 2 ok in jih skuris v dveh letih (ob tem da jih imas vsaj 250 dni na leto po 10 ur na nogah).

Vmes sem bolj za hec kupil kaksen par tudi spotoma v zari. Ok da mas za na kavbojke za poleti za s kolesom v sluzbo in jih po dveh mesecih vrzes v smeti. Drugace so pa bolj za lezat kot za hodit.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Sicer morda blesavo vprašanje, ampak, ali si obuval iste modele, na videz iste ali čisto druge vendar enake številke?

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Sem pred kratkim dozivel eno zanimivo zadevo v Transportu. Vidim ene Hilfiger cevlje za 130€. Narejeni skupaj da bog pomagaj. Sledi lepila tudi po 1cm preko roba in podobno. Grem pogledat na hilfiger.eu, teh cevljev nikjer. V cem je fora? Ponaredek? Cevlji za kaki brazilski trg?

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Sem pred kratkim dozivel eno zanimivo zadevo v Transportu. Vidim ene Hilfiger cevlje za 130€. Narejeni skupaj da bog pomagaj. Sledi lepila tudi po 1cm preko roba in podobno. Grem pogledat na hilfiger.eu, teh cevljev nikjer. V cem je fora? Ponaredek? Cevlji za kaki brazilski trg?
še parkrat doživel isto s Salomonom iz Hervisa...

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Steve pravi:

Več možnosti.
1. Vsaka trgovina sama odloča katere modele bo prodajala. Mogoče so se v teh dveh trgovinah različno odločili: eni, da jih bodo prodajali, drugi: da jih ne bodo (tudi, če je internetna trgovina, nima vseh modelov/barv vedno na razpolago na internetu.
2. Mogoče jih je določen prodajalec vzel toliko parov, da je dobil ekskluzivo. Kar pomeni, da lahko tisto sezono samo on prodaja tisti model (tisto barvo).
3. Mogoče je bil model iz pretekle sezone in na internetni strani razprodan.
4. Ponaredka v TS trgovinah ne boš videl.