kje kupujete brisalce za recimo c4 grand picasso?

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Jest sem svoje za Mazdo, dobil original brisalce na pooblaščenu najceneje - 35 eur. Ostale znamke brisalcev so bile v avto trgovinah dražje, da ne govorim o Valeo (70 eur)
stupid-1.gif
...kolega jih je za Seata tudi dobil na svojem servisu mislim da najceneje. Tebi kot kaže ne preostane drugega kot po netu najdt.

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Za Scenica II sem jih tudi na servisu najugodneje dobil (kvalitetne). Čungalunga varijante so cenejše.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.782
221
63
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Na servisih so še najboljši.

se strinjam, da je kvaliteta na pooblascenih servisih najboljsa, gre za ceno. 65 eur za dve metlice se mi zdi pretirana. kot sem ze napisal, za sharana dam na vw servisu slabih 5 eur za rezervno gumico za brisalec + plasticni cep, ki ponavadi poci pri menjavi gumice. in zadeva spila dalje. zanima me predvsem, ali lahko podobno naredim tudi pri citroenu.

bom jutri testiral zadevo, ce bo citroen pri bajti ...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
recimo za subaruja jih kupim pri potokarju, za citroena na petrolu, za drugega subaruja na pooblaščenem servisu... za golfa bi jih kupil na bolhi, za bmw itak servis, ker so zihr tam najboljše, za bentlya bi jih uvozil iz dubaja... recimo...

kakšen smešen naslov teme no.
smile-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Kje je pol najbolje kupit AeroTwin brisalce, ter katere? Pa ne na Ebayu.

Sem jih videl enkrat v Hoferju v akciji. :D Ma kdo izkušnje?

JanezBlond

Pripravnik
26. jul 2007
39
3
8
Avto triglav nasprot AMZS-a. Sicer je trgovina za fiat, alfa ... dele. Samo mislim ,da dobiš aerotwin brisalce tud za druge avte. Cena mislim da je pod 30,Eur. Jaz že par let kupujem tle. Sicer mam Fiat-a
cool-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.155
4.132
113
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:

AeroTwin dobiš na mimovrste, samo se ne splača kupovat tega z nek star avto! Predrago in obrabi se itak enako kot klasika, briše pa čisto nič boljše kot klasičen Boschev brisalec, ki košta 4x manj! Jst kupujem te slednje, klasična Twin serija - menjaš pa enkrat letno (spomladi)!

P.S. Vse naj naj!
nahrung002.gif

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
jih je kdo (Hofrove/Lidlove) tudi dejansko preizkusil? mislim da so bili 15.99... sem jih že mel v rokah pa sem si potem premislil. Anyone?

Nazadnje urejeno:

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Najbolje bi bilo dobit enen 10 metrov gumice za aerotwin-e.
cheer.gif

Potegneš staro ven in daš novo notr. Zaenkrat še nisem našel tega bi blo pa super!

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
jaz sem jih dal babnci gor pa jih je leto in pol imela brez problema in so lepo brisali dokler se niso razpadli.
Letos sem ji pa pol vzel ene v Eurospinu jih ima že en mesec gor ! Tudi super brišejo .... 3,5 €

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja raje mam aerotwine za isti keš.
bonk.gif

60€ nikakor niso vredni, po 30€ sem jih drugač kupoval, zdaj bom pa gumice kupil po 8€ + poštnina.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:

AeroTwin dobiš na mimovrste, samo se ne splača kupovat tega z nek star avto! Predrago in obrabi se itak enako kot klasika, briše pa čisto nič boljše kot klasičen Boschev brisalec, ki košta 4x manj! Jst kupujem te slednje, klasična Twin serija - menjaš pa enkrat letno (spomladi)!

P.S. Vse naj naj!
nahrung002.gif

A kot klasični Twin brisalec misleš takega ? To ne bom kupoval, ker pol bi verjetno še nastavek mogu drug kupovat.
Sem popizdeval danes na cesti, ker mi brisalci delajo črte. Jih bom najprej probal fejst sčistit, drugače bom pa nove kupu.

P.S. Hvala!
cheer.gif