kje kupujete brisalce za recimo c4 grand picasso?

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Ja, samo kvaliteta ni enaka, kot original Bosch Aero Twin. Tukaj ne gre za originalne gumice, ampak nek približek. Če prebereš malo ocene (negativne in nevtralne), ljudje omenjajo, da gumica škripa, preskakuje, radira in je kar glasna.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Kje je pol najbolje kupit AeroTwin brisalce, ter katere? Pa ne na Ebayu.

Sem jih videl enkrat v Hoferju v akciji. :D Ma kdo izkušnje?

AeroTwin dobiš na mimovrste, samo se ne splača kupovat tega z nek star avto! Predrago in obrabi se itak enako kot klasika, briše pa čisto nič boljše kot klasičen Boschev brisalec, ki košta 4x manj! Jst kupujem te slednje, klasična Twin serija - menjaš pa enkrat letno (spomladi)!

P.S. Vse naj naj!
nahrung002.gif
Moje izkušnje so drugačne...aerotwin brišejo bolje, so precej tišji in precej dlje trajajo kot bilokera klasika, ki sem jo imel pred temi
smirk-1.gif

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
na novem Accordu se lahko menja samo gumice, ki so okoli 8 € za kos. In so odlične, delujejo dolgo časa zelo dobro.

In potem rečejo, da so Japonci dragi.
grin1.gif

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
ksz:

moja babnca se vozi z C4GP. Sem iskal nove brisalce.....originalni nekje 80EUR za par, ostale avtotrgovine niso dosti odstopala od te cene
bonk.gif
Sem nato kupil preko ebay.co.uk, za 15eur z poštnino. Jaz vesel ker sem nekaj privarčeval, ampak.................jebemu mast, raje bi dal takrat 80EUR pa mi nebi babnca sedaj vedno ko pada dež skakala po glavi kako zaen klinc so brisalci ker škripljejo, preskakujej...............skratka poden!!

lp

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Katere priporočate za Picassa letnik cca 2001 (ne vem točno)? In kje kupit?

tnx
Črne, gumijaste...
Misliš, da so brisalci posebni za 2000, 2001, 2002...?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.388
5.664
113
Evo dans v E Leclercu sm se prov na vas umetnike spomnu....za C4 taki tanovi k majo sam gumico....pridejo točno 6,5eur A bo? Al je še zmer predrago
sprasujem se.gif

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
KSZ

Si me prehitel, ker sem mislil predlagati, da greste v Leclrec in vzamete tam brisalce. Par pride cca 13€ in po 6 mesecih delajo kot prvi dan. Če jih vsako leto menjam me to sploh ne boli.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.782
221
63
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
KSZ

Si me prehitel, ker sem mislil predlagati, da greste v Leclrec in vzamete tam brisalce. Par pride cca 13€ in po 6 mesecih delajo kot prvi dan. Če jih vsako leto menjam me to sploh ne boli.

pase to na te nove sisteme vpetja brisalcev?

sicer pa grem danes pogledat v lecler to zadevo ...