Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Rabim 74ah, leclerc ima ponavadi kaj pametnega tokrat niti enega tako močnega na policah očitno je mraz naredil svoje. Naj bo v ljubljani ali na poti proti kočevju
Enkrat sem to že pisal - kupi tam kjer je servis blizu, jaz sem se nasral z varta akumulatorjem, sem kupil na petrolu, je crknil po enem letu, najblišji servis pa 60km stran.
Pri ugodnih nakupih pazi koliko je akumulator star. Ponavadi ima gor na eni izmed klem vtisnjeno teden in leto izdelave.
Lahko je da komu akumulator stroji v skladišču 2 leti, pa še vprašanje je kako je skladiščen
Svak je dal pred dnevi za toplo cca 75Ah na petrolu 100+ evrov. Sem kar ocil izbuljil. Moj se diha na skrge 8 zimo. Bo treba doma kable v avto vrzt za vsak primer.
Najprej - potem +, odklop pa obratno, ali obratno?
Zdaj pa ko je že ravno tema... katero znamko akomulatorja je sploh za kupit? Na trgu je polno vsega sranja, od Topla, Fulmen, Excite, Bosch, Varta,...? Torej je vse isto sranje ali se katere posebej odsvetuje/priporoča? TnX
Moje izkušnje: Rdeča topla je za en qrc, sem imel (novo) v avtu (bencinar), ki je žrl mal več štroma kot je normalno in sem vsako zimo tedensko rabil kable, še posebej če je avto par dni stal. Sedaj je notr mislim da ena vesna bele barve in od takrat dela kot je treba. V dizlu imam pa varto silver dynamic, ki je zružila v pol leta, vendar so mi jo v garanciji zamenjali in od takrat (leto in pol) je mir.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.