Kje imate navigacijsko napravo?

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Če bi kdo naročal, recimo kakšen skupinski nakup, sem takoj zraven.
zmaga.gif

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:

Še ceneje - manj kot 10 ojrov in to iz Las Vegasa
grims-1.gif

gn047.jpg

Evo, po samo dobrem tednu dobil iz Las Vegasa in sem navdušen
cheer.gif
. Relativno poceni, je pa videti zelo trda plastika ko ga naštelaš za zračnik, se ne premakne, zanalašč sem šel testirat na makadam in ne nakladam - trese mikromalno, je pri roki, ne moti vidnega polja, skratka, če bi se še enkrat odločil, bi se odločil enako.

Toplo priporočam
zmaga.gif

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Daj ne kompliciraj. Tista mala škatla pa res ne zavzame toliko prostora. Razen če vi imate kakšnje 8" monitorje gor.
Pa vožnjo ponavadi prilagodiš če uporabljaš navigacijo (saj jaz jo).

P.S. Drugače pa je škoda naredila lepo predalček na sredini amaturke v katerega gre lepo GPS
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.306
18
38
MB
Ej to v Mazdi je pa super...shraniš kar v predal.

@maggio: Kako si to izvedel?

Nazadnje urejeno:

AndrejSk

Pripravnik
10. avg 2007
82
0
6
Citat:
Uporabnik ajvanho pravi:
Citat:
Uporabnik steni pravi:
Za vse, ki ne želite imeti navigacijske naprave na steklu, se dobi nosilec za ventilacijske reže. Za Garmin Nuvi in StreetPilot se dobi tukaj: ARKON . Cena z poštnino je 32,05 €. Pošiljka iz Amerike potuje cca. en teden. Za imetnike PayPal računa pa je podoben nosilec na eBay-u za cca. 20 $.
gn047.jpg

Še ceneje - manj kot 10 ojrov in to iz Las Vegasa
grims-1.gif

Je še kdo, ki bi kupil tale nosilček....Da bi si delili stoške dostave....

Baksuz

Pripravnik
30. sep 2007
50
0
6
Sem imel nekaj podobnega (Forstinger, AT). Ker reže na ventilaciji niso ravne, je bilo skoraj nemogoče nosilec odstraniti (že namestiti ga je bilo težje) in pri drugem poskusu so se "krokodili", ki držijo nosilec na režah, zlomili. Torej stvar je taka, da ni za prestavljat.

steni

Fizikalc
5. jan 2008
682
39
28
Ravne na Koroškem
Pri mojem Hyundai-u (Elantra) je uporabno, prestavil sem že tudi v VW Passata in nazaj, brez problema. Pri Arkon-u pa priložijo tudi rezervni par "krokodilov" tako da .......... se ne zlomi kar tako!!