Citat:
Uporabnik dufus pravi:
dej se njeno rit, ce upas..
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ni ne vroča, ne huda,pustimo škandale ob strani - zame je raketa. Sicer je pa EU korenin. Oče Armenec mati škotsko/nizozemskih korenin.
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Res pa je, da se kot familija znajo odlično tržit. Največji uspeh so dosegli s snemanjem svojega resničnostnega šova in zdaj to pridno izkoriščajo. Kim Kardashian dobi od 250k$ do 600k$ samo za to, da se pride zabavat v kaki lokal. Ni slabo.
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
pridno izkoriščajo. Kim Kardashian dobi od 250k$ do 600k$ samo za to, da se pride zabavat v kaki lokal.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz tudi še nisem slišal za njo, če ne bi na 24ur vsak dan kakšne zgodbe imeli. Podobno kot tisti mulec Bieber, ki je kao neka pop zvezda pa še ga nisem slišal na nobeni postaji.
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz tudi še nisem slišal za njo, če ne bi na 24ur vsak dan kakšne zgodbe imeli. Podobno kot tisti mulec Bieber, ki je kao neka pop zvezda pa še ga nisem slišal na nobeni postaji.
Ni ravno nujno, da te poznajo v Sloveniji, da z zvezdništvom zaslužiš milijone...
Edina stvar od te firme ki je za prebrat. Še to le zato ker tuje članke le prevajajo, svojih je bolj malo pa se tiste lepo preskoči.Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
pridno izkoriščajo. Kim Kardashian dobi od 250k$ do 600k$ samo za to, da se pride zabavat v kaki lokal.
Vidim, da bereš Mladinin Global
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj je naredila tale..maskota..da je tko slavna oz da ma tok keša in jo non stop neki kažejo v medijih.
ni ne vroča, ne huda, še manj bogata..a ma fotra znanga..a so vsi retardi..al kaj je na sceni
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Samo pheezda, jaz se jebem za tisith par cekinov mesečno, ona pa ne ve, ali bi belega ali roza bently-ja... Ah, bo kar oba...